Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor’da kartlar yeniden dağıtılıyor! 23 Şubat Survivor All Star’da kim elendi? Dün akşamın ödül oyununu kim kazandı?

2005 yılından bu yana her sezon, hiç ara vermeden yayınlanmaya devam eden Survivor yarışması, bu sezon da All Star konsepti ile ekranlara geliyor. 15 Ocak tarihinde yeni sezonuna başlayan yarışma, o günden bu yana reyting listesinin en üst seviyesinde yer almaya devam ediyor.

Birbirinden güçlü eski yarışmacıların Ünlüler- Gönüllüler formatında bir araya getirildiği yarışmada, izleyicileri ekran karşısına kilitlemeyi başaran parkur yarışları ve yarışmacıların ada hayatı gözler önüne seriliyor. Yarışma formatına bu sezon dahil edilmiş olan sürgün kampı uygulaması ise hem yarışmacıları zorluyor hem de ekranları başında Survivor’ı takip eden izleyiciler için gerilimi arttırıyor.

Survivor All Star yarışması, her Çarşamba olduğu gibi dün akşam da yeni bölümü ile ekranlara geldi. Önce iletişim oyunu, sonrasında ise eleme konseyi ile izleyiciyi ekranları karşısına kilitlemeyi başaran yarışmada, heyecan dolu anlar yaşandı. Peki iletişim oyununu kim kazandı? Adaya veda eden isim kim oldu?

İletişim Oyununun Kazananı Belli Oldu!

Yaklaşık olarak iki aydır yayınlanan Survivor’da, dün akşam duygu dolu anlar yaşandı. Arkadaşlarından gelen mektupları okumanın hayali ile duygulanan yarışmacılar, gözyaşlarına hâkim olamadılar.

İletişim ödülünü kazanmak için her şeylerini ortaya koyan yarışmacılar arasında, kıyasıya bir rekabet yaşandı. Zorlu çamur etaplarının olduğu parkurun kazananı, Gönüllüler takımı oldu. Yarışmacılar, iletişim evine giderek arkadaşlarından gelen duygu yüklü mektupları okudular.

Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu!

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde, Nagihan, Gökhan, Yasin ve Yunus Emre arasında yapılan eleme oylamasının sonuçları belli oldu. Diğer yarışmacılardan daha az oy alarak yarışmaya vedan eden isim, yedeklerden gelen Yunus Emre Özden oldu.

Acun Ilıcalı Yeni Kararları Açıkladı!

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümüne, Acun Ilıcalı’nın açıklamaları damga vurdu. Ilıcalı, mart ayında hızlı elemelerin başlayacağını ve mart ayının sonunda gerçekleşecek olan birleşme partisine kadar toplamda 6 yarışmacının eleneceğini bildirdi. Bu açıklamaya göre önümüzdeki haftadan itibaren her hafta 2 kişinin eleneceği bilgisi kaydedildi.

Exit mobile version