Magazin

Acun Ilıcalı bombayı patlattı: Survivor 2023’ün kadrosu şimdiden hazır! Yeni sezonda Survivor’a kimler katılacak?

Tv8 kanalının sahibi olan medya patronu Acun Ilıcalı, kanalında yayınlanan yarışma programlarına ilişkin önemli bilgiler verdi. Survivor All Star 2022 sezonunun tamamlanmasının ardından yarışmanın yeni sezonu için şimdiden hazırlanılmaya başladığını belirten Acun Ilıcalı, Acun Medya’nın bu hızı ve çalışma disiplini karşılığında büyük takdir topladı. Başarısının tesadüf olmadığını gözler önüne seren Ilıcalı, milyonlarca izleyici tarafından yakından takip edilen Survivor yarışmasının 2023 sezonuna ilişkin heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

2022 Sezonu Yeni Bitti, Çalışmalar Hemen Başladı!

Bu sene 15 Ocak tarihinde başlayan Survivor All Star 2022 yarışması, her sene olduğu gibi 2022 sezonunda da nerede ise her eve konuk olmayı başardı. Yaklaşık 6 aydır yayınlandığı her gün de reyting rekorları kırmayı başaran yarışma programı, son olarak 30 Haziran tarihinde İstanbul Tersane’de canlı yayın olarak gerçekleştirilen final bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı.

Final gecesinin hemen ardından Survivor Extra programına konuk olan Acun Ilıcalı hem sezonu değerlendirdi hem de yarışma programının yeni sezonuna ilişkin önemli bilgiler verdi. Ilıcalı, Survivor 2023 için çalışmaların başladığını ilan etti.

Yeni Kadroda Kimler Olacak?

Survivor’ın 2023 sezonu için çalışmaların başladığını açıklayan Acun Ilıcalı, yarışmacı kadrosu için de önemli bilgiler verdi. Verdiği ipuçları ile yeni sezonda Gönüllüler takımının karşısında Ünlüler takımının olmayacağını açıklayan Ilıcalı, yeni sezonda herkesi şaşırtacaklarını iddia etti.

Bomba Gibi İddia!

Yeni kadrolara ilişkin bazı iddialar gündeme gelirken, geçtiğimiz günlerde Survivor Fenomenlere Özel bölümünün yayınlanmasının ardından Survivor 2023’te ünlü fenomenlerin yer alacağı iddiaları kuvvetlendi. Ayrıca yine gelen bilgilere göre Gönüllüler takımının karşısında, şimdiye kadar Survivor’da yarışmış olan yarışmacıların kardeşlerinin de yer alabileceği öne sürüldü.