Magazin

Acun Ilıcalı ile Batuhan Karacakaya’nın arasındaki tartışmada yeni bir perde daha açıldı: yeni kavga sebebi, 3 milyon TL’lik araba!

Survivor All Star 2022 yarışmasını üçüncü olarak tamamlayan ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya ile programın yapımcısı ve hakemi Acun Ilıcalı arasında sular bir türlü durulmadı. Batuhan Karacakaya’nın Survivor yarışı esnasında kazandığı aracı alamadığı öğrenilmişti. Aracını almak isteyen ünlü oyuncu, ortaya atılan iddialara göre, mahkemenin yolunu tuttu.

OLAY MEKTUP İLE BAŞLAMIŞTI

Yarışta yaptığı bir hareket nedeniyle Batuhan Karacakaya’ya ikaz içeren bir mektup gönderen Acun Ilıcalı, mektubu Murat Ceylan aracılığıyla yayına iletmişti. Bu mektup üzerine gerilen Batuhan Karacakaya, Acun Ilıcalı’ya; “Benim de bir mektubum var… Bekleyin” yanıtını vermiş, ünlü medya patronu ise, Batuhan Karacakaya’nın restini görmüş ve katıldığı bir programda; “Twitter’dan yazmış. Mektubunu bekliyorum. O mektuba da gerekli cevabı veririz, merak etmesin” ifadelerini kullanmıştı. Bir mektup ile başlayan tartışmanın mahkemeye kadar uzandığı iddia edildi.

BATUHAN KARACAKAYA’NIN ANNESİNİN PAYLAŞIMI OLAYI BÜYÜTTÜ

Acun Ilıcalı ile Batuhan Karacakaya arasında başlayan tartışmanın ardından tartışmaya dahil olan Batuhan Karacakaya’nın annesi Gülhayat Karacakaya, bir paylaşım gerçekleştirmiş ve paylaşımı da özellikle Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluk yarışından hemen önce yapmıştı. Gülhayat Karacakaya’nın paylaşımında; “Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun. On gündür her yere yazdım. Çırpındım oğlumun yine hakkı yenecek dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, Duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri. Hayatımın sonuna kadar canım çok yanacak” ifadeleri yer almıştı.

ACUN ILICALI KARŞILIK VERDİ

Bu açıklamaların üzerine Survivor All Star 2022 finalinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, daha önce de aileler ile sorun yaşadıklarına işaret etmiş ve açıklamalarında; “Bizi genelde anneler, abiler, kardeşler protesto eder. Bizim asıl maalesef karşı tarafta olan, anlamsız duygular besleyen yarışmacıların yakınları oluyor. Yarışmacıları bütün Türkiye’ye tanıtmamız onların güzel kalplerini Türkiye ile buluşturmamız onlar için bir şey ifade etmiyor. Onlar çocukları yarışmayı kazanmadıkları zaman bize düşman oluyorlar. Sevgili Batuhan’ın da annesi sağ olsun bizi tebrik etmiş bugün teşekkür etmiş bize. Buradan Gülhayat hanıma da selamlar. Oğlu şampiyon olmadığı zaman biz suçlu oluyoruz. Oğlu kazanamadığı zaman prodüksiyon suçlu, panorama suçlu. Bütün ihale de bize kalıyor” ifadelerine yer vermişti.

ŞİMDİ DE DAVALIK OLDUKLARI İDDİA EDİLDİ

Karşılıklı atışmalar devam ederken, geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yapan Batuhan Karacakaya’nın fotoğrafının altına yorum yapan Demet Akalın’ın yorumu ile Survivor All Star 2022 yarışmasından 3 milyon TL değerinde araba kazanan yarışmacının aracı