Magazin

Acun Ilıcalı ile Çağla Altunkaya evleniyor mu? Açıklama yaptı!

Medya sektörünün en gözde isimlerinden Acun Ilıcalı’nın özel hayatı sıklıkla merak ediliyor. Şimdilerde Çağla Altunkaya ile istikrarlı bir birliktelik yürüten ünlü isim evlilik açıklaması yaptı. Haber Global’de Candaş Tolga Işık’ın Az Önce Konuştum programına konuk olan Ilıcalı evlilik açıklamasında, “Yeniden evlenirim ya da evlenmem diyemem ama tabii ki çok iyi bir ilişkim var.” İfadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı özel hayatı ile ilgili en merak edilen soruyu yanıtladı. Candaş Tolga Işık’ın sorduğu “Uzun zamandır Çağla Altunkaya ile birliktesiniz. Allah mesut etsin. Yeniden evlenmeyi düşünüyor musun?” sorusuna cevap veren Ilıcalı şuanda çok iyi giden bir ilişkisinin olduğunu söyledi.

“Aynı dili konuştuğumuzu düşünüyorum.”

Acun Ilıcalı konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Şimdi kısmet bu işler. Yeniden evlenirim ya da evlenmem diyemem ama tabii ki çok iyi bir ilişkim var. Beni mutlu ediyor. Sağ olsun. Düşünceli, nazik ve çok zeki de buluyorum bu arada. Aynı dili konuştuğumuzu düşünüyorum. Herkesle çok yüksek iletişim kurabilen birisi de değilim. Onun tatlı dilli ve değişken muhabbetlere açık olması ve kendini geliştirmesi çok mutlu ediyor beni”

Ünlü televizyoncu 1988 yılında Seda Başbuğ, 2003 yılında Zeynep Yılmaz, 2017 yılında ise Şeyma Subaşı ile evlilik yapmıştı. Ilıcalı’nın 3 evliliğinden 4 kızı bulunuyor.