Magazin

Acun Ilıcalı ile yeni sezon için anlaşma yaptığı öne sürülen Müge Anlı’dan açıklama geldi!

12 yıllık yayın hayatını ATV ekranlarında geçiren ve yaptığı programla fenomen haline gelen Müge Anlı’nın Acun Ilıcalı’nın yeni platformu olan Exxen’e geçeceği konuşuluyor ve herkes ‘Müge Anlı Exxen’e mi geçiyor’ gibi sorular soruyordu. Anlı’nın bugün yaptığı açıklamayla durum netliğe kavuşmuş oldu.

Kendi adını taşıyan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’i kitleler yıllardır hiç sıkılmadan hatta aksine büyük bir merakla takip ediyor. Anlı, yalnızca sıradan bir sunucu olmanın yanı sıra sempatik duruşu ve başarılı kariyeriyle de epey beğenilen bir isim. Uzun bir süredir çıkan haberler sonucu Müge Anlı’nın Acun Ilıcalı ile anlaşma yaparak Atv’de yayın hayatını sonlandırarak Exxen’e geçeceği iddia ediliyordu. Ancak konu hakkında ne Acun Ilıcalı ne de Müge Anlı bir açıklama yapmıştı.

Bugün ise Müge Anlı’dan konuyu aydınlatacak bir açıklama geldi.Müge Anlı yayına ATV ekranlarında devam edeceğini duyurdu ve böylelikle de Exxen iddialarını yalanlamış oldu.

Neler olmuştu?

Sosyal medya üzerinden yayılan iddiada Müge Anlı’nın yeni döneme Acun Ilıcalı’nın paralı kanalı olan Exxen’de başlayacağı Acun Ilıcalı’nın bu transfer için kesenin ağzını açtığı öne sürülmüştü.

1 Ocak itibariyle yayın hayatına başlayan Exxen dijital platformda Acun Ilıcalı son olarak Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi yayın ihalelerini almıştı.