Acun Ilıcalı Survivor All Star 2022 finalini duyurdu! İşte merakla beklenen final tarihi

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022 yarışmasında büyük final yaklaşıyor. İzlenme rekorları kıran 7 aylık serüven sona eriyor. Türkiye’de geniş bir izleyici kitlesi bulunan Survivor yarışmasında final heyecanı herkesi sardı. Programın ne zaman final yapacağı sosyal medyada en çok araştırılan konular arasında yer almıştı. Final tarihi hakkında çarpıcı açıklamalar programın yapımcısı Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu. Heyecanla beklenen Survivor All Star 2022 finali öncesinde medya patronu Acun Ilıcalı, adada kalan son yarışmacılarla birlikte Instagram yayını yaptı.

Survivor All Star 2022 Ne Zaman Final Yapacak?

Sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi gören Survivor All Star 2022 yarışması hakkında en çok merak edilen detaylar ortaya çıktı. Instagram platformu üzerinden canlı yayın yapan Acun Ilıcalı ve Survivor All Star 2022 yarışmacıları, izleyicilerle bir araya geldi. Konseyin ardından canlı yayınla izleyici karşısına çıkan Acun Ilıcalı, merakla beklenen Survivor All Star 2022 final tarihi hakkında bombayı patlattı. Ünlü yapımcının dediğine göre izlenme rekorları kıran ve 7 aydır büyük bir heyecanla takip edilen Survivor All Star 2022 yarışması 30 Haziran 2022 Perşembe gününde final yapacak.

Survivor All Star 2022 Şampiyonu Kim Olacak?

Yayın hayatına başladığı günden bu yana geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Survivor All Star 2022 yarışmasında nefesler tutuldu. Milyonların heyecanla takip ettiği yarışmada finale az bir zaman kala, bu sezonda kimin şampiyon olacağı merak ediliyor. Son konseyden sonra Instagram paylaşımı ile adından söz ettiren Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2022 finali için 30 Haziran tarihini işaret etmişti. Survivor yarışmasında şampiyonluk için yarışan Nagihan Karadere, Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı, Hikmet tuğsuz, Nisa Bölükbaşı ve Aysşe Yüksel arasından 2 finalist öne çıkacak.

Exit mobile version