Acun Ilıcalı, Survivor All Star’da herkesi şaşırtan diskalifiyeyi açıkladı! 20 Şubat Survivor All Star elemesi yapıldı mı? Kim elendi?

17 yıllık yayın hayatına, 15 Ocak 2022 tarihinde yayınlanan sezonun ilk bölümü ile devam eden Survivor All Star, bu yıl da izleyiciyi ekran karşısına kilitlemeyi başarıyor. Survivor yarışmasının bu yıl All Star konsepti ile ekranlara gelmesi ve takım kadrolarında birbirinden güçlü yarışmacıların bulunması, yarışmanın heyecanına heyecan katmaya devam ediyor.

Adaların zorlu koşulları, yarışmacılar arasında yaşanan gerginlikler, sivil hayat içerisinde yaşanan gerginliklerin ada ortamına taşınması, yarışmanın yeni kurallarından biri olan sürgün adası, parkurların zorluğu ve daha pek çok faktör sayesinde izleyicinin bir sonraki bölümü heyecan ile beklemesini sağlayan Survivor All Star yarışması, haftanın ilk dokunulmazlık ve ödül oyunu ile dün akşam ekranlara geldi. Acun Ilıcalı’nın ada konseyinde açıkladığı diskalifiye kararı ise hem Gönüllüler takımının hem de Ünlüler takımının şok olmasına sebep oldu. Peki, bu diskalifiyeden sonra ada konseyinde neler oldu? Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Dün akşam sürgün adasına kim gitti?

Acun Ilıcalı’nın Diskalifiye Açıklaması!

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde, kıyasıya bir rekabet içerisinde geçen dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmanın tamamlanmasından sonra eleme oylaması yapmak üzere ada konseyine gider yarışmacılar, Acun Ilıcalı’nın diskalifiye açıklaması ile şaşkına uğradı.

Survivor All Star’ın geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı, yarışmaya yedeklerden gelen ve ilk çıktığı yarışmada omzundan sakatlanan Atakan Işıktutan’ın durumunun doktorlar tarafından değerlendirileceğini söylemişti. Acun Ilıcalı, dün akşam yayınlanan bölümde ise doktorların, Atakan hakkında yaptıkları değerlendirmeler sonucunda Atakan’ın mevcut sakatlığının ciddi olduğunu, yarışmacının iyileşse bile tekrar aynı problemle karşılaşabileceğini söyleyerek, Atakan’ın mecburen diskalifiye edildiğini açıkladı.

Dokunulmazlık Oyununda Ünlüler Rüzgârı!

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde hem dokunulmazlık hem ödül oyunu oynandı. Tek oyunda iki getiri sağlayacak olan bu konsepte, iki takım arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Yarışmanın hem kadınlar etabını hem de erkekler etabını Ünlüler takımı kazandı.

Sürgün Adasına Giden İsimler Belli Oldu!

Dokunulmazlık yarışmasını 2-0’lık skorla kaybeden Gönüllüler takımı, ada konseyinde bir eleme oylaması gerçekleştirdi. Oylama sonucunda Yasin ve Yunus Emre, bu hafta sürgün adasına giden ilk iki isim oldu.

Exit mobile version