Magazin

Acun Ilıcalı tarafından kovulduğu iddia edilen Survivor Ekstra yorumcusu Semih Öztürk, yarışmanın şampiyonunu açıkladı!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından olan ve 16 yıllık yayın hayatına bu sene All Star konsepti ile devam eden Survivor, yine reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Bu sene şubat ayının ortasında başlayan yarışma, milyonlar tarafından yakından takip edilirken, yarışmada sürpriz anlara da şahitlik ediliyor.

Geçmiş sezonlarda yarışan ve hem karakteri hem yarışmacı ruhu hem de gücü ile yarışmaya damgasını vurmuş olan yarışmacıların bir araya getirilmiş olduğu All Star konsepti, sona doğru yaklaşıyor. Temmuz ayının başı itibari ile final yapacağı ilan edilmiş olan Survivor yarışması, sona doğru yaşanan eleme geceleri ile de büyük şaşkınlıklar yaratıyor.

Son olarak 2016 sezonunda şampiyon olan ve bu sene de hiç değilse son 4’e kalacağına inanılan Avatar Atakan’ın yarışmaya veda etmesi, herkesi şaşkına uğrattı. Bunun üzerine kaynamaya başlayan dedikodu kazanlarına, Survivor’ın eski yarışmacılarından olan bir süre de Survivor Ekstra programında yorumcu koltuğunda oturan Semih Öztürk de dahil oldu. Eşinin Twitter paylaşımı yüzünden programdan kovulduğu iddia edilen Semih Öztürk, Atakan’ın vedası üzerine sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

Semih Öztürk’ten Atakan Paylaşımı!

Eski Survivor yarışmacılarından ve Survivor Ekstra yorumcularından olan Semih Öztürk, Acun Medya ile bağlantısı kesilmiş olmasına rağmen Twitter hesabından aktif olarak yarışmayı yorumlamaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde adaya veda eden şampiyon adaylarından biri olan Avatar Atakan’ın fotoğrafını paylaşan Öztürk, fotoğrafa düştüğü not ile de gündeme geldi.

“Atakan Elendiyse Herkes Elenebilir!”

Instagram hesabından Atakan’ın fotoğrafını paylaşan Semih Öztürk “Atakan elendiyse herkes elenebilir, sürpriz olmaz” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

“Kadın Şampiyon Geliyor!”

Yazdığı nota “kadın şampiyon mu geliyor? Kadın şampiyon benim için sürpriz olmaz” ifadeleri ile devam eden Öztürk’ün, Nagihan’ı kastettiği iddia edildi.