Magazin

Acun ılıcalı yeni projesini açıkladı! Exatlon nedir?

Acun Ilıcalı, bomba projesini açıkladı. Ilıcalı, sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan ‘Gel Konuşalım’ programında çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Acun Ilıcalı, ‘Survivor’ın ardından dünyaca ünlü yarışmanın da Türkiye’de çekileceğini duyurdu.

Yarışmayla ilgili detayları da açıklayan başarılı televizyoncu, ‘Exatlon’u ünlü YouTuber Orkun Işıtmak’ın sunacağını belirtti.

ACUN ILICALI YENİ PROJESİNİ AÇIKLADI

Ilıcalı, “Exatlon’u Türkiye’de çekeceğiz ve efsane YouTuberlar yarışacak. O Ses Türkiye, Survivor ve MasterChef’le TV8’in yayın akışı dolu olduğu için yer yok. TV8’de yayınlamayacağız. Güzel isimler var. Çocuklar çok enerjik. Olağanüstü ses getirecek bir projeye doğru gidiyoruz. ünlü YouTuber Orkun Işıtmak sunucu olacak” dedi.

Acun Medya’nın prodüksiyonunu yaptığı ‘Exatlon’ yarışması ABD, Meksika, Brezilya, Kolombiya ve Romanya gibi ülkelerde yayınlanıyor.

EXATLON NEDİR?

Yüksek fizik performans ve konsantrasyon gerektiren yarışmada; ünlüler ve Gönüllüler olarak ayrılmış iki takım, hem kendi gruplarının galibiyeti hem de bireysel şampiyonluk için parkurlarda mücadele ediyor.

ORKUN IŞITMAK KİMDİR?

Orkun Işıtmak 8 Ocak 1996, İzmir doğumlu. Türk komedyen ve YouTube’da faaliyet gösteren vlogger’dır. İstanbul Üniversitesi’nde okumaktadır. 2012 yılından beri eğlence ve oyun içerikli videolar çekmektedir. 2018 yılında “İyi Oyun”filminde oynadı. 45. Altın Kelebek Ödüllerinde En iyi YouTuber/Instagrammer Ödülünün Sahibi Oldu.

Youtube’da 1500’ün üzerinde videosu var.

2019 yılında 5 şarkıdan oluşan albüm çıkardı.

Bir yanıt yazın