Acun Ilıcalı Yere Göğe Koyamıyordu; “Turabi Resmen Sırtından Bıçakladı!” 10 Milyon TL’lik Ödüllü Yarışma Geliyor… Survivor Eski Şampiyonları da Yer Alacak!

Survivor Türkiye 2014 ve 2015 yarışmalarına arka arkaya katılan ve katıldığı her iki yıl da yarışı şampiyon olarak bitiren Turbo lakaplı Turabi Çamkıran, Survivor’ın ardından The Challenge: War of the Worlds isimli yarışmaya da katılmış ve ABD’de düzenlenen bu yarışmada da şampiyon olmuştu. Neden yarışmalara katıldığını yıllar sonra açıklayan Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı’ya rakip olacağını duyurdu.

Turabi Çamkıran, Acun Ilıcalı’ya Rakip Oldu

Dünyanın en aksiyon dolu yarışmalarını Türkiye ekranlarına uyarlamasıyla popüler hale gelen eski muhabir, yeni medya patronu Acun Ilıcalı’ya bir rekabet haberi de eski Survivor yarışmacısı ve şampiyonu Turabi Çamkıran’dan geldi. Kendi yarışmasını düzenlemek istediğini Twitter’dan gerçekleştirdiği açıklama ile duyuran Turabi Çamkıran; “Yarışlardan 10,000,000$ daha kazanıp kendi yarışmamı yapacağım. Kavga, gürültü, küfür, kıyamet her şey serbest olacak. Düzgün insan ayakları yapanlar ceza alacak. Oylama ile elenen kişi, istediği herhangi birini seçip, son bir eleme oyunu oynayacak, kaybeden eve gidecek” açıklamalarında bulundu.

Eski Survivor Şampiyonlarını Unutmadı

Düzenleyici yarışmada kendisi gibi Survivor’da şampiyon olmuş isimlerin özel bir yerinin olacağını belirten Survivor eski yarışmacısı Turabi Çamkıran, yarışmaya ilişkin attığı tweetler ile Survivor’ın tüm şampiyonlarına; “İsteyen bütün Survivor şampiyonları onur konuğu olacak yarışmanın. Şampiyonlardan isteyen olursa da yarışmanın yorumcuları olacak. Şampiyonların yorumcu olması kadar güzel bir şey daha olamaz. Zaten anca şampiyon olmuş kişiler nasıl şampiyon olunacağını anlatabilir” sözleriyle çağrıda bulundu.

Yarışmanın Asıl Sürprizi Büyük Ödül 

Survivor’ın şampiyonlarına seslendikten sonra bir açıklama daha gerçekleştiren Survivor eski şampiyonu Turabi Çamkıran, pek çok ismin yarışma için şimdiden kendisi ile irtibata geçtiğini ve Netflix’ten konuya ilişkin cevap beklediğini belirtti. Ardından yarışmanın vereceği büyük ödülü de açıklayan Turabi Çamkıran, kendi yarışmasının ödülünün 10 milyon TL olacağını duyurdu.

Exit mobile version