GenelMagazin

Acun Ilıcalı’dan Flaş Hamle! Duyanlar Kulaklarına İnanamadı: Televizyon Dünyasını Sarsacak

Yaptığı her hareketle gündeme yerleşen ünlü sunucu ve televizyoncu Acun Ilıcalı çalışmalara bir yenisini ekledi. Ilıcalı sürpriz bir anlaşmaya imza atarak kamera karşısına geçmeye hazırlanıyo.

Ünlü sunucu ve televizyoncu Acun Ilıcalı, televizyon dünyasındaki projelere imza atmaya doymuyor. TV8 ve Acun Medya’nın sahibi olan eski sunucu ve televizyoncu 2020 yılında OPPA adlı telefon markasının reklam yüzü olmuştu. Popüler kimliği ve daha önce kameralar karşısında bulunduğu için belirli hayran kitlesine sahip olan Acun Ilıcalı reklam şirketlerinin en fazla teklif götürdüğü isimlerden biri.

Ilıcalı İş Bankasıyla Anlaştı

Yakın zamanda telefon markasının reklam yüzü olan Ilıcalı son olarak İş Bankasıyla anlaşarak reklam yüzü olmayı kabul etti. Reklam filminde bankanın bir uygulamasını tanıtacak olan ünlü isim kameraların karşısına geçecek.

Türkiye’nin En Güvenilir Adamı Seçildi

Sosyal medyada yapılan anketlerde Türkiye’nin en güvenilir adamı seçilen Acun Ilıcalı’nın rol alacağı reklam filminin yönetmenliği birçok ünlü projeye imza atmış olan, Türkiye’nin en başarılı reklam filmi yönetmeni Ali Taner Baltacı tarafından yapılacak.