Acun Ilıcalı’dan uzaktan eğitim görecek çocuklar için kampanya!

Yaptığı sosyal yardımlarla dikkat çeken ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yeni bir proje için kolları sıvadı. Ilıcalı, TV8'de uzaktan eğitim sürecinde bilgisayarı olmayan çocuklar için bir kampanya düzenleneceğini duyurdu.

Acun Ilıcalı, yapmayı planladığı yeni bir sosyal yardım kampanyasıyla gündem oldu. Ünlü televizyoncunun uzaktan eğitim sürecinde bilgisayarları olmadığı gerekçesiyle eğitimden geri kalacak öğrenciler için kolları sıvadı. Ilıcalı, kendine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni yardım kampanyasını şu ifadelerle duyurdu;

“Dizüstü bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitimde büyük zorluk çeken kardeşlerimiz var. Bu durum hepimizi çok üzüyor. Kardeşlerimizin eğitimden mahrum kalmamaları için Pazar akşamı TV8’de büyük bir kampanya düzenliyoruz. Hep beraber onları desteklemek için elimizden geleni yapalım.”

Ünlü televizyoncu zaman zaman yaptığı sosyal yardımlarla adından söz ettiriyor. Daha önce Elazığ’daki depremde evi hasar gören vatandaşlar için bir yardım kampanyası düzenlemiş, 51 milyon TL para toplamıştı. Ilıcalı’nın aynı şekilde Razaman aylarında durumu olmayan vatandaşlara Ramazan Kolisi gönderdiği biliniyor.

 

Exit mobile version