Acun Ilıcalı’nın şok eden değişimi: Yüzüne ne oldu? Botoks mu, operasyon mu?

TV8 ekranının sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile birlikte gittiği bir maçı izlerken görüntülendi. Yıllardır kameraların karşısında olan ünlü medya patronunun yüzünde ki değişiklik, takipçilerinden kaçmadı. Yüzünde ki şişlikler ile oldukça dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın değişiminin nedeni merak edilmeye başlandı.

Acun Ilıcalı ve sevgilisinin, futbol maçına Ilıcalı’nın eski eşi olan Şeyma Subaşı’nın ablası Kübra Acil ile gitmiş olması magazin gündeminde Ilıcalı ile ilgili konuşulan ikinci konu olarak yerini aldı.

Takımının Maçını İzlemeye Gitti!

Genel olarak TV ekranlarında ki programları ile tanıyor olduğumuz Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde sevenlerini ve diğer takipçilerini şaşırtan bir olaya imza atmıştı. Ünlü medya patronu Championship takımlarından biri olan Hull City’i satın alarak herkesi şaşkına uğrattı.

Hull City takımını satın aldıktan sonra takımının Everton ile karşı karşıya geleceği ilk karşılaşmayı izlemek adına sevgilisi Çağla Altunkaya ile tribünlerde ki yerini alan Acun Ilıcalı, keyifli halleri ile dikkat çekti.

Acun Ilıcalı ve sevgilisi Çağla Altunkaya’nın maçı izledikleri esnada magazin basınına servis edilen fotoğraflarda, Ilıcalı’nın yüzünde ki değişim dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medya kullanıcıları, çok geçmeden konu ile ilgili olarak çeşitli tahminlerde bulunmaya başladı.

Estetik Yaptırdı İddiası!

Kendisinden 30 yaş küçük olan sevgilisi Çağla Altunkaya ile görüntülenen Acun Ilıcalı, yüzünde ki değişim ile oldukça dikkat çekti. Göz ve alın çevresinde var olan şişlikler sebebi ile oldukça merak edilen değişim ile ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Ünlü ismin takipçilerinin bir kısmı Acun Ilıcalı’nın, gençleşmek amacı ile yüzüne botoks yaptırmış olabileceğini iddia etti.

Nedeni Belli Oldu!

Acun Ilıcalı’nın sevgilisi ile maçı izlediği anların kameralara yansıması üzerine, birçok sosyal medya kullanıcısı Ilıcalı’nın estetik yaptırdığını savundu. Ancak gerçek, çok kısa zaman içerisinde belli oldu. Acun Ilıcalı’nın yaklaşık olarak iki hafta önce Maslak’ta yer alan bir özel hastanede göz operasyonu geçirdiği ve yüz bölgesinde yer alan şişliklerin sebebinin de bu operasyondan kaynaklandığı netleşti.

Exit mobile version