Acun Ilıcalı’nın yeni platformu ‘Exxen’de yayınlanacak Sihirli Annem’e bomba transfer!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yeni platformu 'Exxen'de yayınlanacak olan Sihirli Annem dizisine ünlü isim dahil oldu. Emre Altuğ, 17 yıl sonra yeniden çekilecek olan 'Sihirli Annem'de 'Sadık' karakterine hayat verecek.

TV8’in patronu Acun Ilıcalı’nın yeni platformu ‘Exxen’de 17 yıl sonra yeniden çekilerek yayınlanacak olan Sihirli Annem dizisine ünlü isim dahil oldu. Emre Altuğ, 17 yıl sonra yeniden çekilecek olan ‘Sihirli Annem’de ‘Sadık’ karakterine hayat verecek.

Yayınlandığı döneme damga vuran ‘Sihirli Annem’ dizisi, Acun Ilıcalı’nın yeni kurduğu dijital platformu ‘Exxen’ için yeniden çekilecek.

Show TV’de yayınlanan ‘Güldür Güldür Show’ programından ayrılan şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, yeni bölümleriyle izleyiciyle buluşacak dizinin kadrosuna dahil oldu.

Emre Altuğ, 17 yıl sonra yeniden çekilecek olan ‘Sihirli Annem’de ‘Sadık’ karakterine hayat verecek

SİHİRLİ ANNEM DİZİSİNİN DİĞER OYUNCULARI

Süreç Film imzasıyla hazırlanan dizi, 10’ar bölüm halinde iki sezon olarak çekilecek. ‘Betüş’ü canlandıracak olan yeni oyuncu Açelya Topaloğlu olurken, Nevra Serezli’nin ‘Dudu’ rolünü Nergis Kumbasar, Gül Onat’ın ‘Perihan’ karakterini ise Lale Başar canlandıracak.

Exit mobile version