Acun Ilıcalı’yla tartışan Furkan Dede’nin özel hayatı ifşa oldu! İşte sır gibi sakladığı sevgilisi

Medya patronu Acun Ilıcalı’ya çok yakın isimlerden biri olan Furkan Dede’nin sır gibi sakladığı sevgilisi ifşa oldu. Bir döneme damgasını vuran “Var Mısın Yok Musun” yarışmasıyla ekranlara çıkan ve Acun Ilıcalı ile burada tanışan Furkan Dede, geçtiğimiz günlerde papaz olmasıyla gündeme gelmişti. İkili uzun yıllardır yakın olmalarına rağmen canlı yayında ufak bir tartışma yaşamıştı. Bu şekilde adından sık sık söz ettiren Furkan Dede’nin özel hayatı merak ediliyordu. Furkan Dede’nin sevgilisi en sonunda ortaya çıktı.

Furkan Dede’nin Özel Hayatı Gündemde

Var Mısın Yok Musun programı ile adını duyuran ve şimdilerde Acun Ilıcalı’nın yanında çalışmaya devam eden Furkan Dede, sosyal medya kullanıcılarının radarına girdi. Uzun süredir Survivor Ekstra isimli programda yorumculuk yapan Furkan Dede’nin özel hayatı gündemden düşmüyor. Furkan Dede hem Var Mısın Yok Musun programında hem de Survivor’da birlikte yaşadığı Berke Sarp ile uzun soluklu bir aşk yaşamıştı. Çift yollarını ayırdıktan sonra Furkan Dede’nin adı bu sefer bir diğer Survivor yarışmacısı Evrim Keklik ile anılmaya başladı.

Furkan Dede’nin Sevgilisi Kim?

Son dönemde Acun Ilıcalı ile canlı yayında kavga etmesiyle dikkatleri üzerine çeken Furkan Dede’nin özel hayatı merak ediliyor. Pek çok ünlü isimle anılan Furkan Dede’nin sevgilisi Berçin Tavukçuoğlu çıktı. Sanılanın aksine medyatik bir isim olmayan Berçin’in kim olduğu merak konusu oldu. Furkan Dede’nin ilişkisini gözlerden uzak bir şekilde yaşamayı tercih ederken sevgilisinin ailesi ile tanışmış olduğu öğrenildi.

Sevgilisi Furkan Dede ile mutlu bir aşk yaşadıklarını dile getiren Berçin Tavukçuoğlu, “Furkan’la güzel giden bir beraberliğimiz var.” açıklamasını yaptı. Furkan Dede’nin Survivor Ekstra programında Ogeday hakkındaki açıklamalarının ardından Acun Ilıcalı canlı yayına telefonla bağlanmış ve ikili arasında herkesi şok eden bir kavga yaşanmıştı.

Exit mobile version