Ekonomi

Acun Medya ekibinin Nagihan’a yaptığı uyarılar, yarışmacının oy potansiyelini arttırdı: Kadını bir yerden yere vurmadığınız kaldı!

16 yıldır ekranların sevilen yarışma programlarından biri olmayı başaran ve yayınlandığı her sezonda olduğu gibi 2022 sezonunda da reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran Survivor yarışması, bu sene All Star konsepti ile adından söz ettiriyor. Daha önce yarışan ve yarışmaya hem performansları hem de karakterleri ile iz bırakmayı başaran eski yarışmacıların bir araya getirilmiş olduğu All Star konsepti, izleyici tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor.

Survivor All Star’ın bu sene ki kadrosunda bulunan isimlerden birisi de Nagihan. Erkekler ile dahi yarışacak güçte ve sağlam karakterde olan Nagihan, bu yıl da mükemmel performanslar sergilemeye devam ediyor. Yarışmaya Ünlüler takımında başlayan ancak sonrasında program yönetimi tarafından alınan karar neticesinde Gönüllüler takımına transfer olan Nagihan, geçtiğimiz günlerde Acun Medya ekibi ile bir anlaşmazlık yaşadı. Kameraların kayıtta olduğu anlaşmazlıktan sonra Nagihan’a destek veren kişi sayısının arttığı gözlendi.

Acun Medya Ekibinden Nagihan’a Uyarı!

Survivor All Star’ın geçtiğimiz günlerde ekrana gelen bölümü esnasında Gönüllüler ve Ünlüler takımı arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Yarışma esnasında kural hatası yaptığı söylenen Nagihan’a, Acun Medya ekibinden uyarı geldi. Kameraların önünde uyarılan ancak ekibin sesinin yayına net olarak ulaşmamasından ötürü konunun ne olduğu tam olarak anlaşılmayan konuşmada, Nagihan da ekibe yanıt verdi.

Nagihan’dan Acun Medya Ekibine Serzeniş!

Survivor yarışmasına damga vuran kadın yarışmacılardan birisi olan Nagihan, Acun Medya ekibinin kendisini uyarması üzerine “Bana oradan boşuna bağırıyorsunuz. Ben durmadığım sürece benim konsantrasyonumu bozuyorsunuz. Sürekli uyarmayın beni. Ben zaten duymuyorum ki sizi. Ne dediğinizi hiç anlamıyorum” diyerek tepki gösterdi.

Sosyal Medyadan Destek Mesajı Yağdı!

Nagihan ve Acun Medya ekibi arasında yaşanan bu diyaloglardan sonra, sosyal medyadan Nagihan’a destek mesajı yağdı. “Kadını bir yerden yere vurmadığınız kaldı” paylaşımlarında bulunan sosyal medya kullanıcıları, finale yaklaşan yarışmada Nagihan’ın yanında olduklarını gösterdi.