Magazin

Acun Medya topa tutuldu! Fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye’ye eleştiri yağmuru! O yarışmacıların yarışması, reytingler düşürdü!

2011 yılında Show TV ekranlarında başladığı yayın hayatına, o kanalda yalnızca bir sezon devam edebilen MasterChef Türkiye yarışması, Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın almasının üzerine 2018 yılında tekrar ekranlara gelmeye başladı. Acun Medya ekibinin sihirli dokunuşları ve yeni jüri üyeleri sayesinde hızla yükselen bir izlenme grafiği kaydeden MasterChef Türkiye yarışması, bu sene 4’üncü sezonu ile ekranlara gelmeye devam ediyor.

Her sene olduğu gibi bu sene de izleyiciler tarafından yakın takibe alınan fenomen yarışma programı, 1 Temmuz tarihinde start verdiği yeni sezonuna hız kesmeden devam ediyor. Ana yarışmacı kadrosunun belirlenebilmesi amacı ile çekimleri arka arkaya yapan Acun Medya ekibi, geçtiğimiz hafta izleyicilerin beğenilerine sunmuş olduğu 2’inci tur elemeleri ile tepkilere sebep oldu. Bu sene yarışmaya yönelik eleştiriler oldukça artmışken Acun Ilıcalı’nın ve jüri üyelerinin konuya ilişkin açıklama yapıp yapmayacakları merak konusu oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE’YE ELEŞTİRİ BOMBARDIMANI!

1 Temmuz tarihinde başlamış olan MasterChef Türkiye’nin 4’üncü sezonu, o tarihten bu yana yayınlanan her bölümü ile reyting rekorlarını tazelemeyi başardı. Ancak geçtiğimiz hafta 2’inci eleme turu ile ekranlara gelen yarışma programı, geride bıraktığı 3 sezonda almadığı kadar eleştiri aldı.

MasterChef Türkiye’yi yakından takip eden izleyiciler, sosyal medya hesapları aracılığı ile fenomen yarışma programını eleştiri bombardımanına tuttu. İzleyiciler, mutfak gibi hijyenin en üst düzeyde olması gerektiği bir alanda, bu sene yarışmacıların hijyen kurallarına dikkat etmediklerini, Acun Medya’nın ve jüri üyelerinin de bu konuda bir müdahalede bulunmadıklarını iddia etti.

“SAÇLAR HEP AÇIK!”

Bu sene uzun saçlı yarışmacıların saçlarını toplamadan yemek yapmaya giriştiklerine dikkat çeken MasterChef izleyicileri, bu konuda bir müdahalenin yapılması gerektiğini, yoksa hijyen kurallarına dikkat edilmemesi sebebi ile yarışmayı ciddiye alamayacaklarını ifade ettiler.

“PROTEZ TIRNAKLAR İLE YEMEK YAPIYORLAR!”

MasterChef izleyicilerinden bir eleştiri de ojeli ve protez tırnaklı yarışmacılara geldi. İzleyiciler, mutfakta ojeli ve protez tırnaklı olunmasının, hijyen kurallarına aykırı olduğunu savundu.