Ada Masalı dizisinden kötü haber! Ünlü isim diziye veda edecek

Star TV ekranlarında yayınlanan başladığı günden bu yana büyük ilgiyle izlenilen Ada Masalı dizisinden sevenlerine kötü haber geldi. Hakan karakterine hayat veren Cem Anıl Kenar’ın diziye veda ettiği öğrenildi.

 

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabı İnstagram’dan diziye veda ettiğini duyurdu. İşte ünlü oyuncu Cem Anıl Kenar’ın İnstagram sayfasında paylaştığı yazı…

“HİKAYEM SONA ERDİ”

“Herkese merhaba, geçen hafta 9. bölüm itibariyle Ada Masalı’ndaki hikayem sona erdi. “Spoiler” vermemek için 10. bölümden sonra açıklama yapmayı uygun gördüm. Başta rol arkadaşlarım ve ekip arkadaşlarım olmak üzere yapımda ve yayında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ve minnetlerimi sunarım. Sığacık halkına gösterdikleri ev sahipliğinden ötürü teşekkür ederim. Hakan karakterini senaryoda yazıldığı ölçüde hayata geçirmeye çalıştım. Ben oynarken çok keyif aldım umarım sizler de seyrederken aynı keyfi almışsınızdır. En kısa zamanda yeni bir proje ile karşınızda olmayı umuyorum. Şimdilik hoşçakalın”

ADA MASALI KONUSU NEDİR?

Ay Yapım’ın sevilen yaz dizisi Ada Masalı’nın yönetmen koltuğunda Özgür Sevimli otururken, senaryosunu Aksel Bonfil kaleme alıyor. Ada Masalı, çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz’ın (Alp Navruz) yollarının kesişmesiyle doğan aşklarını konu alıyor.

Exit mobile version