Adı ve soyadı bu listede yazan vatandaşlar dikkat: 12 Gün içinde Ziraat Bankası şubesine gitmeniz gerekiyor!

Adı ve soyadı bu listede yazan vatandaşları ilgilendiriyor. 12 Gün içinde Ziraat Bankasına kimliğiniz ile gitmeniz gerekiyor. Gitmeyen vatandaş mevduat hesabındaki paradan olabilir.

Ziraat Bankası zaman aşımı listesi yayınlandı. Listede hesap bilgileri ve isimleri bulunan vatandaşların 12 gün içerisinde banka şubesine gitmesi gerekiyor. Bu kapsamda açıklamada bulunan Ziraat Bankası “Zamanaşımına uğrayan hesaplar listesinde bilgileri yer alan müşterilerimizin en geç 15 Haziran 2022 tarihi mesai saati bitimine kadar hesaplarının bulunduğu şubeye geçerli kimlik belgeleri ile başvurmamaları halinde, zamanaşımına uğramış olan mevduat, emanet, hak ve alacakları yasa gereği Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devredilecektir.” İfadelerini kullandı.

Listedeyseniz en yakın zamanda şubeye gidin

Söz konusu listede olup olmadığını görmek isteyenler banka resmi internet sayfası üzerinden duyurular kısmına tıklayarak, zaman aşımına uğrayan hesaplar sayfasına ulaşabilirler. Burada yer alan formu eksiksiz dolduran vatandaşlar eğer listede yer alıyorsa en yakın zamanda şubeye gitmelidir.

Exit mobile version