Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

AFAD İzmir Dahil Ege Kıyıları İçin Sel Uyarısında Bulundu! Bu Akşama Dikkat Edin

Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı’ndan sel uyarısı yapıldı. Ülkenin her yeri yağışlı havaya teslim olurken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü sel ve su baskınına karşı uyarılarda bulundu. AFAD resmi sosyal medya hesabından, yapılan açıklamada,  Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, uyarılarda bulundu.

AFAD tarafından yapılan açıklamada, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, bu akşam saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ ile Çanakkale, Balıkesir’in batı ilçeleri ve İzmir’in kuzey ilçelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun” ifadeleri kullanıldı. ,

Ege Bölgesi’nde Hava Nasıl Olacak?

Parçalı, zamanla çok bulutlu, Kıyı Ege ile bölgenin kuzey kesimlerinin öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Edremit Körfezi çevrelerinde görülmesi beklenen sağanak yağışların bugün öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

İZMİR °C20°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MUĞLA °C14°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

A.KARAHİSAR °C13°C

Parçalı, zamanla çok bulutlu

DENİZLİ °C18°C

Parçalı, zamanla çok bulutlu, batı çevreleri gece saatlerinde sağanak yağışlı

Ege Denizi’nde Hava Nasıl Olacak?

Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı; Rüzgar: Güney ve güneydoğudan 4 ila 6, öğle saatlerinden sonra 6 ila 8 kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0 m, zamanla 3,0 ila 4,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.