Denizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriManisa HaberleriYerel Haberler

AFAD uyarısının ardından Meteorolojik uyarı verildi: Manisa, İzmir, Denizli dikkat!

Meteoroloji’den Türkiye geneli uyarı geldi! MGM tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta havanın parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz Bölgeleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

MARMARA, EGE, BATI AKDENİZ DİKKAT!

Yağışların, Marmara, Ege’nin kuzey ve iç kesimleri, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatı ve güneydoğusu Batı Karadeniz Bölümü ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI DÜŞECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıklarının batı ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 3-6 derece altında, diğer yerlerde ise mevsim normalleri civarında seyredecek.

RÜZGAR DURUMU

Rüzgarın, ülkenin kuzeybatı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden, diğer yerlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara ve Kıyı Ege’de kuzeyli yönlerden, Güney Doğu ve Doğu Anadolu Bölgeleri ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli (40-70 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

DENİZLİ °C30°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C24°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KÜTAHYA °C19°C

Parçalı ve çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MANİSA °C26°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı