Afyon, İzmir, Aydın, Kütahya, Manisa, Muğla, Uşak’ta ev tüpü kullanan vatandaşlar dikkat: Yarına kadar uygulanacak!

Afyon, İzmir, Aydın, Kütahya, Manisa, Muğla, Uşak ve diğer illerdeki vatandaşlar için açıklandı. Birçok vatandaş evinde ev tüpü kullanıyor. Bu kapsamda vatandaşları ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Buna göre, vatandaşlar yarına kadar ev tüplerini 284 TL’den alabilecekler.

Evlerinde tüp kullanan vatandaşları sevindirecek bir açıklama yapıldı. İpragaz internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre yarına kadar ev tüplerinde kampanya uygulanacak.

Konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:


Turkcell Bizce uygulaması kullanıcıları 26 Temmuz 2022’ye kadar 12 kg’lık ev tüplerini 284 TL’ye alıyor. Size en yakın İpragaz bayisine ulaşıp kampanyadan yararlanmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Kampanyadan yararlanmak için, Turkcell Bizce uygulamasında “şifre al” butonunu tıklayarak ya da SMS ile IPRAGAZ yazıp 2263’e göndererek alacağınız şifrenin, sipariş sırasında hat numarası ile birlikte bayiye söylenmesi yeterlidir. Kampanya, 12 kg’lık ev tüplerinde ve kampanyaya katılan bayilerde 26 Temmuz 2022 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan iş yeri aboneleri yararlanamaz.

Bir hat kampanyadan 45 gün içinde bir kez yararlanabilir. Başka kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya aylık 100.000 katılım ile sınırlıdır.

Exit mobile version