Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Afyonkarahisar, İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Uşak, Aydın ve Kütahya’da yaşayanlar dikkat: Sabah ve gece saatlerinde görülecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden Ege Bölgesi’nde havanın nasıl olacağını açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Ege Bölgesi’nde hava parçalı ve az bulutlu olarak devam edecek. Ege Bölgesi’nin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde ise buzlanma ve don olayı görülecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevreleri ile Çanakkale’nin iç, Balıkesir’in kuzey kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

EGE BÖLGESİ
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın gece saatlerinden sonra Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. İç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 3°C
Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 10°C
Az bulutlu

İZMİR °C, 12°C
Az bulutlu

MANİSA °C, 10°C
Parçalı ve az bulutlu