Afyonkarahisar, İzmir, Denizli, Muğla, Kütahya dikkat: Akşam saatlerine uyarı yapıldı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden Ege Bölgesi’nde havaların nasıl olacağını duyurdu. Bayramın 2. gününde Ege Bölgesi iç kesimlerinde akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış görüleceği bildirilirken İzmir’de ise az bulutlu ve açık olacağı açıklandı.

METEOROLOJİ DUYURDU

Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Kütahya ve Afyonkarahisar yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın sabah saatlerinde Tekirdağ, İstanbul’un kuzey ve doğu kesimleri, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde, öğle saatlerinden sonra Sakarya, Zonguldak, Düzce ve Bartın çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

EGE BÖLGESİ

Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Afyonkarahisar, yarın öğle saatlerinden sonra Kütahya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR 15°C, 28°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLİ 22°C, 35°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR 23°C, 33°C

Az bulutlu ve açık

MUĞLA 18°C, 34°C

Az bulutlu ve açık

Exit mobile version