Hava Durumu

Afyonkarahisar, İzmir, Manisa, Muğla, Uşak, Aydın dikkat: Sabah ve gece saatleri için uyarı geldi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre Ege Bölgesi’nde parçalı ve yer yer çok bulutlu hava görülecekken Denizli, Muğla, Uşak, Aydın, Afyonkarahisar’da da sağanak yağış görüleceği açıklandı.

METEOROLOJİ DUYURDU

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Güney Ege, Akdeniz, İç Anadolu ( Eskişehir haric ), Batı Karadeniz’in doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz ( Rize ve Artvin haric ), Doğu Anadolu ( Van haric ), Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. akşam saatlerine kadar Antalya çevreleri, Muğla Kıyıları ve Mersin’in Batısında yer yer kuvvetli olması beklenen yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Batı Akdeniz’in Toroslar mevkiinde ve Doğu Anadolu’nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Doğu Anadolu’nun puslu yer yer sisli geçecegi bekleniyor

EGE BÖLGESİ
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Muğla, Denizli, Uşak, Aydın ve Afyonkarahisar çevreleri aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Muğla kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerin puslu yer yer sisli geçeceği bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 8°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

DENİZLİ °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı

İZMİR °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu

MANİSA °C, 14°C
Parçalı ve çok bulutlu