Afyonkarahisar haberleriGündem

Afyonkarahisar’da acı olay: Babasını aramaya gittiğinde o halde buldu!

Afyonkarahisar’da acı bir olay yaşandı. 54 yaşındaki Y.A., ot biçmek için tarlaya gitti. Bir süre eve dönmeyen Y.A.’yı merak eden oğlu da tarlaya babasını aramaya çıktı. S.A. babasının traktörün arkasına bağlı ot biçme makinesinin tamburuna sıkıştığını fark etti. Durumu fark eden S.A. hemen ekiplere haber verdi. Ekipler talihsiz olay sonucunda adamın hayatını kaybettiğini belirledi.

OT BİÇME MAKİNESİNE SIKIŞTI

Olay, Afyonkarahisar’da meydana geldi. Afyonkarahisar’da traktörü ile sabah erken saatlerde tarlasına giden Y.A. (54) isimli şahıs akşam saatlerinde evine dönmeyince oğlu S.A., durumdan şüphelenerek babasını aramak için tarlaya gitti. Bir süre tarlada gezinin S.A., babası Y.A.’nın traktörün arkasına bağlı ot biçme makinesinin tamburuna sıkıştığını fark etti. S.A., sonrasında 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri Y.A.’nın öldüğünü belirledi. Talihsiz adamın cansız bedeni incelemelerin ardından otopsi için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.