Afyonkarahisar haberleriGündem

Afyonkarahisar’da Bir Garip Hırsızlık! Metrelerce Uzunluktaki Kavak Ağaçlarını Çaldılar

Hırsızlık, Afyonkarahisar Şuhut’ta yaşandı. Gece saatlerinde yaşanan olayda araziye gelen hırsızlar 8 metre uzunluğundaki kavak ağaçlarını çaldı. 20 kavak ağacını keserek çalan hırsızlar çaldıkları ağaçları traktörlere yükleyerek kaçtı.

Ağaçlarını Göremeyen Arazi Sahibi Şok Oldu

Olay Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesindeki Hisar Mahallesi Hors mesire alanı mevkiinde gece saatlerinde meydana geldi. Hırsızlar boyları 8 metre olan 20 kavak ağacını keserek çaldılar. Olayı fark eden ve ağaçları yerinde göremeyince şok olan arazi sahibi Yasin Yeğenoğlu durumu Şuhut İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler olayla ilgili inceleme başlatarak, Yeğenoğlu’nun ifadesini aldı.

20 Ağaç Motorlu Testere İle Kesilerek Çalındı

İHA muhabirlerine konuşan arazi sahibi Yeğenoğlu, “Tarlamızda ağaç hırsızlığına rastladık. Konuyu emniyet mensuplarına bildirdik. Şu anda adet olarak 20 tane ağacımız motorlu testere kullanılarak kimliği belirsiz şahıslar tarafından kesilip, izinsiz olarak damperli araçlarla çalınmış. Onun için biz bu durumun emniyet mensuplarınca aydınlatılmasını istiyoruz. Olayın bu hafta içerisinde yağmurlu bir havada gerçekleştiğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.