Afyonkarahisar’da feci kaza: Baba öldü, oğlu ağır yaralı!

Afyonkarahisar’da feci bir trafik kazası meydana geldi. Otomobille motosiklet çarpıştı. Meydana gelen kaza sonucunda motosiklette bulunan baba ve oğlu metrelerce savruldu. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Kazada, baba hayatını kaybederken, oğlu ise ağır yaralandı.

BABA VE OĞLU METRELERCE SAVRULDU

Feci kaza, Bolvadin-Çay Karayolu üzeri Belediye Kavşağı’nda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, A.A. İdaresindeki 03 RC 242 plakalı araç yan yoldan kavşağa çıkan M.K.’nın (17) kullandığı plakasız motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosikletteki M.K., ile babası K.K., metrelerce havaya fırlayıp ardından yola düştü.

BABA, HAYATINI KAYBETTİ

Kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırılan baba ve oğuldan, baba K.K., yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayda yaralanan 17 yaşındaki M.K.’nın kaldırıldığı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam ederken, polis tarafından olayla ilgili başlatılan inceleme ise devam ediyor.

Exit mobile version