Afyonkarahisar haberleriGündem

Afyonkarahisar’da feci kaza: Otomobil ikiye bölündü!

Afyonkarahisar’da feci bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, refüje çıkıp aydınlatma direğine çarptı. Meydana gelen feci kaza sonucunda otomobil ortadan ikiye bölündü. Sürücü ise araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

Feci kaza, Afyonkarahisar’da Çay-Bolvadin Karayolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, D.U. yönetimindeki 35 AB 0238 plakalı otomobil, Bolvadin yakınlarına geldiği sırada sürücüsünün kontrolünden çıktı. Savrulan araç, refüje çıkıp aydınlatma direğine çarparak durabildi. Çarpmanın etkisi ile otomobil ortadan ikiye bükülürken, aydınlatma direği ise refüje devrildi.

Kazanın ardından sürücüsü D.U., araç içerisinde yaralanarak sıkıştı. Sürücü, çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık 20 dakika süren uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılarak, ambulans ile Bolvadin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazada ortadan ikiye bükülen otomobil ise görenleri hayrete düşürdü. Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kazanın olduğu bölgede trafiğin aksamaması için yoğun uğraş vererek trafiği açık tuttu.