Afyonkarahisar’da Feci Olay! Önce Eşini ve Çocuğunu Vurdu Ardından İntihar Etti

Afyonkarahisar’da feci olay… Aileden haber alamayınca eve giden komşuları manzara karşısında şok oldu. Anne Hanife M. ve 2 yaşındaki oğlu Egemen M.’yi tabancayla vurularak, baba Mehmet M.’yi merdiven boşluğunda asılı halde buldu.

Meydana gelen olay Afyonkarahisar’ın Şuhut İlçesine bağlı Dadak köyünde meydana geldi. 14 yaşındaki B.M. ve kardeşi 13 yaşındaki E.M. hayvanlarına bakmak için geceyi dağda geçirdiler. Ardından öğle saatlerinde anne ve babasına ulaşmayan gençler durumu komşularına bildirdi. Eve giden komşular, Anne 36 yaşındaki Hanife M. ve 2 yaşındaki oğlu Egemen M.’yi tabancayla vurulmuş, 45 yaşındaki k, baba Mehmet M.’yi merdiven boşluğunda asılı halde buldu. Ardından durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdiler.

Yakınları Üzüntüden Ayakta Durmakta Zorlandı

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk kontrollerin ardından sağlık ekipleri anne, çocuk ve babanın öldüğünü belirledi. Baba Mehmet M.’nin 2 yaşındaki oğlu ve karısını silahla vücudunun çeşitli yerlerinden vurduktan sonra kendisini kablo ile merdiven boşluğuna astığı belirlendi. Ailenin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Yakınları ayakta durmakta zorlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Exit mobile version