Afyonkarahisar’da iki köyde yangın çıktı: Tarlalar ve otomobil küle döndü!

Afyonkarahisar’da iki köyde yangın meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yangında tarlalar ve bir otomobil yandı. Paniğe neden olan yangın yaklaşık 3 saatte kontrol altına alındı.

Yangın, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı Bekteş ve Sorkun köylerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Bekteş köyü Karapınar mevkiinde ki anız tarlalarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

YANGIN 3 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Yangında 10 dekara yakın buğday tarlası, saman balyası yanarken, çok sayıda ağaç da alevlerden dolayı zarar gördü. Yangına Sandıklı Belediyesi İtfaiyesi ve Orman İşletme Şefliğine bağlı ekipler müdahale etti. Yangın yaklaşık 3 saatin sonunda kontrol altına alınabildi.

OTOMOBİL DE YANDI

Sorkun köyünde ise rüzgardan kopan elektrik telinin kıvılcım çıkarması sonucu kuru otlar tutuştu. Buradaki yangında ise Baki Arısoya’a ait otomobil yanarak zarar gördü

Alevler köy halkının ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangınların çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Exit mobile version