Afyonkarahisar’da mermer yüklü tır devrildi! Baba öldü, oğlu ağır yaralı

Afyonkarahisar’da trafik kazası meydana geldi. Mermer yüklü tır kontrolden çıkarak devrildi. Meydana gelen feci kaza sonucunda baba hayatını kaybetti, oğlu ise ağır yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Öte yandan kazada tonlarca mermer tarım arazisine savruldu.

Feci kaza, Afyonkarahisar-Konya karayolunun 8. kilometresi Karaaslan köyü yakınlarında meydana geldi. İbrahim Mermer (23) idaresindeki 03 UV 338 plakalı tır sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi.

Savrulan araç yol kenarındaki çarptığı ağaçları yıkıp ardından tarım arazisine devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı ile bölgeye jandarma, 112 Acil Servis ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi.

DURUMU AĞIR

Bölgeye gelen kurtarma ekipleri adeta zamana karşı bir yarış verirken, yaklaşık yarım saatlik bir müdahale sonrası sürücü Mermer ile yanındaki babası Ali Mermer’i (66) güçlükle sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırdılar. Yaralılardan Ali Mermer yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, oğlu İbrahim Mermer’in ise durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kazanın ardından tırın dorsesinde tonlarca mermer ise tarım arazisine savrulurken, kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Exit mobile version