Afyonkarahisar haberleriGündem

Afyonkarahisar’da zincirleme trafik kazası: Çok sayıda ölü ve yaralı var!

Afyonkarahisar’da feci bir trafik kazası meydana geldi. Zincirleme trafik kazasında traktör, hafif ticari araç, otomobil kazaya karıştı. Feci kaza sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

OLAY YERİNDE HAYATLARINI KAYBETTİLER

Feci zincirleme kaza, Bolvadin-Çobanlar ilçesi kara yolu, Mescit Çeşme mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, A.C. idaresindeki 03 ED 267 plakalı traktör, tali yoldan çıktığı esnada İ.O. İdaresindeki 46 D 1776 plakalı hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkan hafif ticari araç M.T., yönetimindeki 35 BZY 18 plakalı otomobile çarpıp, ardından tarlaya girdi. Bölgeye çok sayıda jandarma, 112 Acil servis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler İ.O. ve eşi H.O.’nun olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

5 KİŞİ YARALANDI

Kazada yaralanan A.N.U., H.U., M.T., M.S.T. ve A.C., kurtarma ekiplerinin müdahalesi ile araçlardan çıkarılarak ambulanslar ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.