Ağustos ayında BİM’de dev indirimler gerçekleşecek; bebek bezi, çamaşır deterjanı, kağıt havlu… İşte 2 Ağustos 2022 BİM aktüel ürün kataloğu!

Her hafta aktüel ürün indirimleri ile müşterilerini cezbetmeyi başaran zincir marketlerinden biri olan BİM, 2 Ağustos 2022 gününden itibaren başlayacak indirimlerini paylaştı. Bebek bezi indirimleri bir hayli dikkat çekerken; BİM’in indirime sokacağı gıda ürünlerinin yeni fiyatı da vatandaşların radarına girdi.

BİM’DE AĞUSTOS AYINDA BEBEK BEZİ İNDİRİMİ YAPILACAK

Hijyen ürünleri arasında en çok zamlanan ürünlerden biri olan bebek bezleri, sık sık marketlerin indirim ürünleri arasına almaya başladığı ürün gruplarından oldu. BİM de 2 Ağustos 2022 tarihinden itibaren başlayacak olan indirimleri arasına 100’lü Jenny&Willy Bebek Bezi ürününü aldı ve bu ürününün fiyatını 159 TL’ye düşürdü. Öte yandan BİM’in aktüel ürün kataloğu indirimleri aşağıdaki ürünlerden oluştu:

ATIŞTIRMALIKLARDA DEV İNDİRİM BİM’DEN GELECEK

Hijyen ve kategorik ürünlerin yanı sıra gıda ürünlerinde de indirime giden BİM marketleri, özellikle içecek ürünlerinde ve atıştırmalık ürünlerde dev indirimler gerçekleştireceğini duyurdu. İşte BİM’in 2 Ağustos 2022 aktüel ürünler indirimleri:

Exit mobile version