Magazin

Ah Nerede dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! Genç oyunculara eşlik eden deneyimli oyuncuların enerjisi dizinin iddiasını ortaya koydu!

Ana sezon projelerinin yaz tatiline girmesinin ardından harekete geçen TV kanalları, arka arkaya yaz sezonu projelerini yayınlamaya başladılar. Bu hafta ile birlikte nerede ise bütün sezon dizileri tatile girdi. Bu girişimin ardından ise yaz dizileri tek tek ekran önünde ki yerlerini almaya başladı. Bu kapsamda harekete geçen kanallardan biri de Star TV oldu.

Star TV, yaz sezonunda yayınlayacağı “Ah Nerede” isimli dizinin ilk tanıtım videosunu yayınladı. Dizinin başrolünde olan iki genç oyuncuya, deneyimli oyuncuların eşlik etmesi ve iki kuşağın arasında ki uyumun projeye de yansıması dizinin ilk tanıtımının beğenilmesini sağladı.

Ah Nerede Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Star TV, yaz aylarında ekranlarında yer alacak olan Ah Nerede isimli dizisinin ilk tanıtım videosunu yayınladı. Dizinin başrollerini genç oyuncular Nil Keser ile Oktay Çubuk’un paylaştığı gözlendi. 10. Ev Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen, proje tasarımı bölümünde Kübra Sülün ve Meryem Demirli, hikâye bölümünde Orhan Aksoy ve senaryo bölümünde ise Sadık Şendil’in yer aldığı projenin ilk videosu, oldukça beğenildi.

Dizinin Konusu Belli Oldu!

Geleneksel Türk aile yapısına sahip olan bir ailenin 3 oğlundan biri olan Ferit, oldukça çapkın bir karaktere sahiptir. Herhangi bir işte çalışmayan ve hayatını baba parası ile idame ettiren Ferit, babasına yakalandıktan sonra işler değişir. Zehra ise tıp fakültesini yarıda bırakmak zorunda kalmış olan bir garsondur. Bu esnada nasıl olursa okula dönme fırsatı bulur. Kendinden farklı bir karaktere sahip olan Ferit ile yolları kesişen ve ortak çıkarlar doğrultusunda hareket etmek zorunda kalan Zehra’yı bekleyen olaylar oldukça şaşırtıcıdır.

Oyuncu Kadrosu Açıklandı!

Ah Nerede isimli dizisinin oyuncuları şu şekilde:

  • Oktay Çubuk, Nil Keser, Ayşe Kökçü, Derya alabora, Korhan Herduran, Ferit Aktuğ, Asena Keskinci, ayçan Kaptur, Miray Akay, Batuhan Sert, Ahsen Türkyılmaz, Tarık Pabuçcuoğlu, Merve Nur Bengi.