Gündem

Ahmet Davutoğlu: Kış sert geçti ama mutfaktaki kış çok daha sert geçti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi’nde düzenlediği “Sokak Ekonomisi Sorunları ve Çözüm Yolları” başlıklı çalıştayında açıklamalarda bulundu. Söz konusu çalıştaya ayrıca CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı İsmail Yücel, DEVA Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Hamza Aydoğdu ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tonguç katıldı. Ahmet Davutoğlu Türkiye’nin gündemini değerlendirdiği konuşmasında “Halkımızın büyük bir bunalıma sürüklendiği bir kara kışı az gördük” dedi.

Davutoğlu: Mutfaktaki Kara Kış Çok Daha Sert Geçti

Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi’nde partisinin düzenlediği “Sokak Ekonomisi Sorunları ve Çözüm Yolları” çalıştayında konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yaptığı konuşmada “Zorlu bir Ramazan’a giriyoruz. Halkımız ilk kez bu kadar derin bir şekilde iftar sofrası, sahur sofrası hazırlama telaşı içinde. Çok zor günler yaşandı geçmişte ülkemizde. Ama bu kadar yoğun geçim sıkıntısıyla halkımızın büyük bir bunalıma sürüklendiği bir kara kışı az gördük. Kış sert geçti ama mutfaklardaki kara kış çok daha sert geçti” sözlerini dile getirdi.

Ahmet Davutoğlu’nun Dikkat Çeken Açıklamaları

Siyasetin ancak halkın içinden ve halka birlikte yapıldığında anlamlı ve onurlu bir meşgale olduğunu belirten Davutoğlu, siyasetin güç devşirme, güç biriktirme ve çıkar oluşturma çabası olarak yürütülmesi durumunda ortaya kirli bir siyasetin çıktığını belirtti. Davutoğlu açıklamasının devamında “Biz Gelecek Partisi olarak emeğin her türlüsüne, helal rızkın her çeşidine saygı ile bakıyoruz. Onların emekleri bir onur mücadelesidir. Bir anormallikle karşı karşıya değiliz. Tasfiye edilmesi gereken bir grupla da karşı karşıya değiliz… Hayatımızın her yerinde olan her zaman beraber olduğumuz, bazen bizim de içinde olduğumuz bir topluluk adına konuşuyoruz” dedi.