Ahmet Tulgar’dan acı haber: Hayatını kaybetti!

Gazeteci ve yazar Ahmet Tulgar’dan acı haber geldi. Tulgar’ın evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. 63 yaşında hayatını kaybeden Tulgar’ın cenazesi yarın toprağa verilecek.

YARIN DEFNEDİLECEK

Gazeteci ve Yazar Ahmet Tulgar’ın vefatının ardından cenaze töreni programı belli oldu. Ahmet Tulgar, 28 Ekim Cuma günü ikindi vaktinde Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Ümraniye Kocatepe Mezarlığı’na defnedilecek.

AHMET TULGAR KİMDİR?

26 Nisan 1959’da dünyaya gelen Ahmet Tulgar, Sankt Georg Avusturya Lisesi’ni bitirdikten sonra Viyana Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi, Boğaziçi Üniversitesi’nde İngiliz Dili ve Edebiyatı okudu. 1984-87 yılları arasında yayın yoluyla komünizm propagandası yapmaktan aldığı ceza nedeniyle cezaevine girdi.

1987’de Sabah Dergi Grubu’nda başladığı gazetecilik hayatı boyunca Güneş, Nokta, Milliyet, Akşam, Vatan, Cumhuriyet, Show TV, Hayat TV ve BirGün’de muhabir, yazar, yönetici ve programcı gibi çeşitli kademelerde çalıştı.

BirGün, Evrensel, Radikal, Birikim, Tiroj gibi yayınlarda yazıları yayımlanan Tulgar, son olarak Gazete Duvar’da yazıyordu.

Exit mobile version