Aile bütçesine katkıda bulunmak isteyen ev hanımlarına, 3 bankadan can suyu: Geliri olmayanlara 10 bin TL tutarında ödeme yapılacak!

Gelir belgesi olmadığı için bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerinden yararlanıp elini ferahlatamayan ev hanımlarına ve öğrencilere, TEB, ING Bank ve Odeabank’tan belgesiz ihtiyaç kredisi müjdesi geldi.

Türkiye Ekonomi Bankası Belgesiz İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Hem kart kampanyaları hem de farklı kategoriler altında sunduğu kredi hizmetleri sayesinde bankacılık sektörünün aranan isimlerinden birisi olmayı başaran Türkiye Ekonomi Bankası, gelir belgesi ibraz edemeyen öğrenciler, ev hanımları ve diğer vatandaşlar için geliştirmiş olduğu belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyasını paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından duyurulmuş olan yeni kredi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, ortalama faiz oranı ise yüzde 2,33 olarak belirlendi. 10 bin TL’lik kredinin aylık geri ödeme tutarı ise 444,20 TL olarak hesaplandı.

ING Bank Belgesiz İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Kampanyalarının avantajlı fırsatları ile gündeme gelen özel bankalardan olan ING Bank, ev hanımları, öğrenciler ve geliri olmayan diğer vatandaşlar için sunacağı belgesiz ihtiyaç kredisi hizmetinin ayrıntılarını paylaştı. Banka, ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, ortalama faiz oranını ise yüzde 2,39 olarak belirledi. 10 bin TL’lik aylık geri ödeme tutarı ise 449 TL olarak hesaplandı.

Odeabank Belgesiz İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Yeni dönemde mevduat faizi getiri oranları ile dikkat çeken özel bankalardan birisi olan Odeabank, bu kez de düzenlemiş olduğu gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kampanyası ile gündeme gelmeyi başardı. Odeabank, ilgili kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Odeabank’ın daha çok ev hanımları ve öğrenciler gibi gelir belgesine sahip olmayan vatandaşlar için geliştirmiş olduğu kefilsiz ihtiyaç kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, ortalama faiz oranı ise yüzde 2,51 olarak belirlendi. Banka bu veriler ışığında sunacak olduğu 10 bin TL’lik nakit hizmetinin aylık taksit ödemesi tutarını 458,86 TL olarak hesapladı.

Exit mobile version