EkonomiGündem

Aile destek ödemeleri öne çekildi: Paralar hesaplara yatacak!

Aile destek ödemeleri öne çekildi. Paralar hesaplara yatacak. Bayram nedeniyle ödemelerin öne çekildiği belirtilerek, paraların bugünden itibaren hak sahiplerine ulaştırılacağı duyuruldu.

ÖDEMELER ÖNE ÇEKİLDİ

Ödemelerle ilgili beklenen açıklama geldi. Kurban Bayramı nedeniyle paralar hesaplara yatırıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin, bayram dolayısıyla öne çekilerek bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Bakan Göktaş, yazılı açıklamasında, “Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini Kurban Bayramı dolayısıyla önce çekerek, bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz. Bu kapsamda hanelere toplam 4 milyar lira ödeme yapacağız” bilgisini paylaştı.

Bakan Göktaş, bu ay yapılacak ödemeyle, bugüne kadar hanelere 84,3 milyar lira destek sağladıklarını belirtti. Bakan Göktaş, “Bu kapsamda sosyal yardımlarımızı bütüncül bir şekilde uyguluyoruz. Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine arz odaklı ve erişilebilir hizmet ağımız ile ulaşıyoruz” dedi.