KamuPersonel Alımı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 05-08 Kasımda Personel Alımları Yapacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı yapmak için yeni bir duyuru yayınladı. 04 Kasım 2022 tarihinde İŞKUR’da yayınlanan iş ilanına göre, bakanlığın sosyal yardım şubelerine çok sayıda “hamaliye” alımı yapılacağı belirtildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan, en az ilkokul mezunu bay-bayan adaylar arasından çok sayıda işçi alımları yapacak.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYDV) şubelerine hamaliye alımı için yayınlanan bu iş ilana başvurular 05 Kasım 2022’de başlayacak ve 08 Kasım 2022 tarihi gün sonunda sona erecektir. Başvuru sağlayacak kişilerin aşağıda belirtilen şartları taşıyor olmaları gerekmektedir.

Peki, Aile Bakanlığına bağlı hangi Sosyal Yardım ve Dayanışma Vakfı (SYDV) şubesine personel istihdamı yapacak? İstenilen şartlar nelerdir? İşte detaylar…

Bakanlığın İŞKUR üzerinden yayınladığı resmi ilan detaylarında Bursa Yenişehir Sosyal ve Yardımlaşma Vakfı’na 18 yaşını tamamlamış adaylar arasından 4 toplam Hamaliye alınacağı belirtildi. Alınacak personeller ise, vakıf bünyesinde görevlendirileceklerdir.

Bu ilana başvuru yapmak isteyen adaylardan istenilen şartlar, başvuru için gerekli belgeler, başvuru adresi ve diğer tüm detaylar, aşağıda verilen resmi ilan içeriğinde ayrıntıları ile birlikte verilmiştir…

MÜRACAAT KOŞULLARI

BAŞVURU BELGELERİ

İLAN İÇERİĞİ