Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Duyurdu: B sınıfı ehliyet sahibi memur alımı…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kadrolu personel alımı yapmak üzere 24 Ekim 2022 tarihinde yeni bir iş ilanı yayınladı. Bakanlığın sosyal yardım şubelerine “Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi” alımı yapılacağı belirtildi. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, B sınıfı ehliyet sahibi, bay-bayan memur alımları yapacak.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYDV) şubelerine memur alımı için yayınlanan iş ilanına başvurular bugün (24.10.2022) başlamış olup, 31 Ekim 2022 tarihi saat 18.00’a kadar da devam edecektir. Başvuruda bulunacak adayların ayrıca aşağıda belirtilen mesleki şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

Peki, Aile Bakanlığına bağlı hangi Sosyal Yardım ve Dayanışma Vakfı (SYDV) şubesine personel alınacak? İstenilen şartlar nelerdir? İşte detaylar…

Bakanlığın İŞKUR üzerinden yayınladığı resmi ilan detaylarında İstanbul Esenler Sosyal ve Yardımlaşma Vakfı’na 18-35 yaş arası, herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan toplam 1 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alınacağı belirtildi. Alınacak personeller ise, vakıf bünyesinde görevlendirileceklerdir.

Bu ilana başvuru yapmak isteyen adaylardan istenilen şartlar, başvuru için gerekli belgeler, başvuru adresi ve diğer tüm detaylar, aşağıda verilen resmi ilan içeriğinde ayrıntıları ile birlikte verilmiştir…

 

Exit mobile version