Magazin

Ajda Pekkan’dan Hakan Altun itirafı geldi: Süperstar Hakan Altun’un ona…

Geçtiğimiz yıl haklarında aşk iddiaları ortaya atılan Hakan Altun ve Ajda Pekkan arasında yaşananlar tekrar gündeme geldi. Magazin bombasına bomba gibi düşen olay, Türk popunun değerli sanatçısı Ajda Pekkan tarafından itiraf edildi.

Hakan Altun Yalanlamıştı!

Magazin gündemi, geçtiğimiz yıl çok uzun bir süre boyunca Hakan Altun ve Ajda Pekkan hakkında ortaya atılan aşk iddialarını ispatlamaya çalışmıştı. O dönem, herhangi bir somut delile rastlayamayan magazin muhabirleri, Ajda Pekkan ile aşk yaşadığı iddia edilen Hakan Altun’a ulaşmaya çalışmıştı.

Aşk haberlerinin ortaya çıkmasından günler sonra kameraların karşısına geçen Hakan Altun, Ajda Pekkan ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara şu şekilde yanıt vermişti: “Ajda Hanım ile dostluk ve müzik dışında herhangi bir ilişkimiz olmamıştır. Kendisine olan hayranlığım ve saygım dışında, aşk konuları ile ilgili dedikoduların çıkmasına mahal bırakacak herhangi bir davranışta da bulunmadım.”

Ajda Pekkan Uzun Uzadıya Açıklamıştı!

Hakan Altun ile Ajda Pekkan’ın ilişki yaşadığına dair çıkan haberleri ilk yalanlayan isim, magazin basınına yaptığı açıklama ile Hakan Altun olmuştu. Hakan Altun’un birliktelik haberlerini yalanladığı açıklamasından sonra gözler Ajda Pekkan’dan gelen açıklamalara çevrilmişti.

Hakan Altun’un açıklamalarından sonra sessizliğini bozan Ajda Pekkan konu ile ilgili olarak şu şunları söylemişti: “Sabah bir uyandım, ilişki yaşıyorum. Yaşadığım son ilişki bitti mi bitmedi mi diye çok ikilemde kalınmıştı, o yüzden oluyor bunlar. Gerçi yeni haber çıktı diye de sevindim. Biri ile ayrıldıktan sonra başka biri ile görüşünce hemen yakıştırmalar yapılıyor. Hakan benim için çok değerli bir insan. Çok iyi bir dostluğumuz var, hafta sonu da beraberdik, eğlendik. Bunu yine tekrarlarız. Aramızda o yönden bir şey olsa saklamaz, açıklarız. Ama öyle bir şey yok.”

Ajda Pekkan Söylemezsem Olmaz Programında İtiraf Etti!

İki tarafın da aşk iddialarını yalanlaması ve bu haberlerden sonra bir daha bir arada görüntülenmemesinin üzerine magazin gündemi konuyu sessize almıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde Söylemezsem olmaz isimli magazin programına telefon ile bağlanan Ajda Pekkan, Hakan Altun ile hakkında çıkan aşk iddiaları ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaparak, konunun fitilini tekrar ateşledi.

Ajda Pekkan kendisine yöneltilen Hakan Altun sorusuna: “Benim tarafımdan bir şey olmadı ama karşı tarafta bir elektriklenme olmuştur.” şeklinde yanıt verdi. Ajda Pekkan’ın bu açıklaması magazin gündemine “platonik aşk” başlığı ile bomba gibi düştü.