İzmir HaberleriPolitika

AK Parti Bayraklı SKM açıldı: Adaylar açılışta önemli mesajlar verdi

AK Parti Bayraklı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yapıldı. Açılışta konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ve Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar önemli mesajlar verdi.

Haber/ Didar DEMİRCİ- AK Parti Bayraklı Manas Bulvarı’nda Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar ve AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Tarkan Düzman’ın katılımıyla gerçekleşen açılış törenine partililer de yoğun katılım sağladı.

Tarkan Düzman, “16 yıl bu ilçede görev almış bir kardeşiniz olarak ilk defa izmir büyükşehirde hamza dağ başkanımızla bayraklıda bilal kırkğınaela sonuca çok yakınız. Hepinizin gayretini desteğini bekliyorum” dedi.

“BAYRAKLI’DA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK”

Bilal Kırkpınar, “İnşallah bu heyecanımızı sokakta sahada daha yoğun şekilde kullanacağız. Bayraklıda ezberleri bozacağız. Kimse umutsuzluğa kapılmasın bayraklıyı adeta avucumuzun içi gibi biliyoruz” diye konuştu. Kırkpınar, “Biz Bayraklı’mızı biliyoruz, sokak sokak mahalle mahalle biliyoruz. Hepsinin problemini bizzat yerinde gördük. İnşallah bu sorunları tek tek çözeceğiz” mesajını verdi.

Kırkpınar, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bu coşku bu heyecan 31 Mart gecesi Bayraklıda sandıktan çıkan zaferlerle taçlansın. Bayraklı’mızı şaha kaldırmak için sayıöı günler kaldı. Sokaklarında çukur olmadı, kaldırımların yollara dökülmediği, parkların karanlık olmadığı; yeşil, aydınlık, çocuk kahkahalarıyla dolu parklarıyla sokaklarıyla bir Bayraklı için gün sayıyoruz. 24 mahallesinde doğalgaz olan bir Bayraklı için… İzmir Gaz belediyeden kaynaklı sorunlardan bu işi yapamadı… Biz Bayraklı Belediyesi olarak doğalgaz problemini Bayraklı’nın gündeminden çıkarıp atacağız. Sıcacık evlerde huzurlu ailelerin yaşadığı bir Bayraklı için gün sayıyoruz. İnşallah kentsel dönüşümü tamamlamış sağlıklı ve anne babaların içlerinin rahat olduğu bir Bayraklı… Deprem gerçeğini ıskalayamayız. İnşallah biz depreme karşı dirençli bir Bayraklı için çalışacağız. Bayraklı’nın her mahallesinde bu sıkıntıyı biliyoruz. Çocuklarımızın spor ve sanatla uğraştığı bir Bayraklı için gün sayıyoruz.

Bir de yasaklı madde belasıyla karşı karşıyayız. Her geçen gün bunun kullanım oranı artıyor. Bizler bunu spor ve sanat merkezleriyle yok edeceğiz. Gençlik ve spor bakanlığımız yapacak ama engellemeler var. İçerisinde yüzme havuzu olan futbol sahaları ve kapalı yüzme havuzlarıyla bu genç kardeşlerimizin hayata tutunmalarını sağlayacağız.

İzbe karanlık sokakları torbacılardan temizlemek için alt yapı çalışmalarımızla sinyalizasyon sistemiyle Bayraklı’da bunlara geçit vermeyeceğiz.

Hamza Dağ’ın proje lansmanında spora sanata trafiğe ulaşıma engellilere yaşlılara kadına doğaya yönelik projelerini açıkladılar. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ankara’yla uyumlu çalışan o vizyon projelerin geldiği seçime çok az kaldı.

Öyle öküz öldü ortaklık bitti yok. Seçimden sonra da yanınızda olacağız. Hiçbiriniz hiçbir siyasi ideolojinin karargahı değil. Size Dadaş sözü veriyorum, hep birlikte Bayraklı’da farkımızı ortaya koyacağız.”

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ise, “Artık İzmir’de ceketimi asarım devri bitmiştir. İzmirliler de bize inanıyorlar, artık başarabiliriz. İnşallah seçimlere 1 hafta kala hep birlikte artık başardık diyeceğiz” dedi.

SAYGILI: BU KADRO BAYRAKLIYA HİZMET İÇİN HAZIR

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “Bilal kardeşimin konuşması çok önemli ve anlamlıydı. Şu gördüğünüz tablo Bayraklı için gönül vermişlerden oluşuyor. Her birinin Bayraklı’da geçmişi var. Bayraklı’ya her şeyiyle gönül vermiş bir kadro var. En güzel duruşuyla bu güzel tablo Bayraklı’ya hizmet edecektir” sözlerini kaydetti.

Saygılı, “İnşallah, bu vesileyle bu Seçim Koordinasyon Merkezimizi 31 Mart gecesine kadar bırakmayın, AK Parti’nin gerçek belediyecilik anlayışını anlatın” dedi.

İZMİR’DE 1 NİSAN SABAHI HİZMET BELEDİYECİLİĞİ OLACAK

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Bayraklı SKM açılışında şu şekilde konuştu:

“Bu merkez umudumuzun azmimizin güzeller güzeli İzmir’imize dair hayallerimizi gerçekleştireceğimiz yer olacak. İzmir için Bayraklı için mücadelemizi anlatacağız. Evlatlarımıza, evimize, işimize, dostlarımıza ayrıcağımız vakti Eşsiz İzmir Vizyonumuza ayıracağız.

En büyük gücümüz olan teşkilatımızla birlikte sahada omuz omuzayız. Haftalardır İzmir bizi bambaşka bir heyecanla karşılıyor. İzmir’de 1 Nisan sabahından itibaren hizmet belediyeciliğinin başlayacağı sürecin heyecanını yaşıyoruz. Her siyasetçi bu sözü söyler ama mesele AK Parti olunca mesele Hamza Dağ olunca ‘sen seçimden seçime bize gelmedin’ diyemez. Bayraklı’nın 24 mahallesinin her birinde en az yüzlerce kez hemşehrilerimizle bir araya geldik. Herkesin derdiyle dertlendik. Ben gençliğimi bu sokaklarda bereketlendirdim. Bundan dolayı mutlu ve huzurluyum. Şimdi artık yeni bir yola çıkma zamanı. Sadece belediye başkanlığına talip değiliz biz Şehri Emin olmaya talibiz. Biz mutfaktan, en alttan geliyoruz, Şehri Emin olmak belediye binalarına hapis olmamaktır. İzmir’in her bir yerinde adım adım gezeceğiz. Tabi ki kaldırım, çocuk parkı, yollar yapacağız. Ama bu yetmez o evlerin içinde bizim ulaşamadığımız bir dert varsa o dert de bizim derdimizdir. Şehri Emin olmak bunu gerektirir.

Her zaman olduğundan daha fazla çalışacağız. Mücadele edeceğiz. Sıkılmadık el dokunmadık gönül bırakmayacağız.

Eğer ilçenize Bayraklı’ya benden daha fazla gelen bir siyasetçi varsa varın oyunuzu ona verin. Meydan okumayı rahat rahat yapıyorum. İşte ben bu gençlere ve Bilal kardeşime bu şekilde örnek oldum. İnşallah onlar benden daha fazla iş yapacak.

Her zaman insanı yaşat ki devlet yaşasın diyerek devam ettik. Projelerimiz Eşsiz İzmir’i daha yaşanabilir daha yeşil bir ket olmayı gerektiriyor.

Vaatlerimizden biri 90 dakika uygulamasının yeniden gelmesi, ikincisi yüzde 50 indirimli su ve 3 şeffaf yönetimdi. Bugün baktım ki büyükşehie belediye başkanı bir açıklama yapmış 90 dakika değil 120 dakika uygulamasını getirsi. Vaadimiz daha 1 Nisan gelmeden gerçekleşmiş oldu. Vaadimizin birine 1 Nisan gelmeden tik attık. Ama yetmez su ücret tarifelerinde yüzde 50 indirime hemen gidin. Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanmak İzmir’e yakışmıyor. Su ücret tarifelerinde de adım atmalarını Büyükşehir Belediye Başkanından bekliyoruz.

İzmir körfez geçişi ve yeni çevre yolu projesiyle trafik sorununu çözeceğiz. Eğitimden sağlığa tüm vatandaşlarımızı kucaklayacak projelerimiz hazırdır.

İzmir Bahçeleriyle yemyeşil bir İzmir ve Bayrakşı’da hep beraber yaşayacağız.

Gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik projelerle onların geleceğine katkı sağlayacak. Üniversiteyi kazanan İzmirli gençlerimize ilk yıl 10 bin TL can suyu harçlığını vereceğiz.”