AK Partili Dağ: Bizi polemiklerin içinde görmeyeceksiniz

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, yerel seçim çalışmaları kapsamında sahaya çıktı. Kemeraltı’nda esnafı ziyaret eden Dağ, önemli mesajlar verdi.

HABER/ Didar DEMİRCİ- AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kemeraltı’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Kemeraltı’nda esnafı ziyaret etmeden önce Konak Atatürk Meydanı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Dağ, önemli mesajlar verdi. Dağ’a AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Said Başdaş, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve partililer eşlik etti.

İZMİR’E HİZMET DERDİNDEYİZ

İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini üstlenen isimlere yaptığı ziyaretlerin verimli geçtiğinin altını çizen Dağ, “Malumunuz olduğu üzere 4 dönem İzmir’imize milletvekili olarak hizmet etme imkanım oldu. Şimdi de inanıyorum ki dört dönem milletvekilliğinde edinmiş olduğum tecrübe ve İzmir’e kazandırdığımız iz, Ankara’da edindiğimiz tecrübe belediye başkanı olarak bu şehre çok büyük hizmetler kazandıracağımıza fırsatlar verecektir. İşin doğrusu bunun derdindeyiz. Bundan sonra da bu tecrübeyi İzmir’imize yansıtmaya devam edeceğiz. Biz bundan mutlu oluyoruz. Biz bu birlik ve beraberliği nasıl sağlarsak, nasıl gerçekleştirirsek, İzmir’e katkıyı, İzmir’e değeri o şekilde sağlayacağımızdan hiç şüphemiz yok. İzmir’de polemiklerden yorulmuş bir süreç görüyorum. Havalimanında söylediğim gibi bizi polemiklerin içinde hiçbir zaman göremeyeceksiniz” sözlerini kaydetti.

İZMİR DÜNYA ŞEHİRLERİYLE YARIŞACAK

İzmir markasını dünya şehirleriyle yarışır hale getireceklerinin altını çizen Dağ, “Özellikle sosyal belediyeciliği 30 ilçemizde sağlayacağız. İzmir’de gerçekleştireceğimiz belediyecilik 80 ilimizde örnek olacak. Mega projelerimizle de bu şehri marka şehir haline getireceğiz. İzmir kendi kronik sorunlarından kurtulmuş bir şehir haline gelecek. İzmir’de zeybeği de halayı da hep beraber oynayacağız. Bu inançla, bu şiarla yola çıktık. Önümüzdeki günlerde projelerimizi de sizlerle paylaşacağız. İnşallah bundan sonra da yine bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Kemeraltı’nda da şehrimizin neredeyse yaşayan tarihi ve İzmir’in her yerinden her insanın hatıralarının olduğu birçok kimsenin hayatını geçirdiği ticaretini yaptığı Kemeraltı’nda esnafımızla bir araya geleceğiz. Bundan sonra da bizi İzmir’in sokaklarında her yerde göreceksiniz” diye konuştu.

Exit mobile version