AK Partili Dağ’dan seçim mesajı: Mazeretleri yok, çalışacaklar

AK Parti İzmir İl Teşkilatının düzenlediği Vefa İftarı ve bayramlaşma programında konuşan AK Parti İzmir Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Birileri şımarmış olabilirler. Onlar vatandaşımızın buradaki mesajını alamamış, bu mesajı zafer gibi görmüş olabilirler. Vatandaşımızın bizden kopmadığını biliyoruz, ama birilerine de bir yük yükledi. Mazeretleri yok! Çalışacaklar" dedi.

HABER/ Didar DEMİRCİ- AK Parti İzmir İl Teşkilatının her Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği Vefa İftarında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Dağ, “Yıllardır seçimlere giriyoruz ve İzmir’de de ilk defa bir seçime giriyor değiliz. Allah’a şükürler olsun ki her bir evladımız elinden gelenin en iyisini yaptı. Türkiye’nin en uyumlu çalılmasını hayata geçirdik. Netice bu şekilde gerçekleşti ama durmayacağız. Frene hatta debriyaja dahi basmak yok. Tüm teşkilatımız ve adaylarımız kendi ilçelerinde yaptıkları çalışmalara devam edecekler” dedi. Yerel seçim çalışmaları sırasında verilen sözlerin tutulup tutulmadığını yakından takip edeceklerinin altını çizen Dağ, “Onlar İzmir’i çantada keklik gördüğü için vaatlerin çoğunu yalandan ortaya koydular. Bizim İzmir’e sözümüz var. O nedenle bunu yapmalıyız. 1 milyona yakın oy aldık. Ama başkanlık nasip olmadı. Şimdi verdiğimiz sözlerin mevcut yönetimler tarafından tutulup tutulmadığını kontrol etmek boynumuzun borcu” diye konuştu.

“ÇALIŞMAK ZORUNDA OLDUKLARINI BİLECEKLER”

Dağ, “Biz Türkiye genelindeki sobuçları da takip ediyoruz. Neyin neden kaynaklandığını ve sebeplerini biliyoruz. Ne yapacağımızı da biliyoruz” diyerek şu sözleri kaydetti:

“İzmir’in hizmete ihtiyacı var. Bu şehrin kronik sorunlarını 5 yıl palyetif çözümlerle öteleyemezsiniz dedim. Çalışmak zorunda olduklarını bilecekler.”

Exit mobile version