AK Partili Girgin Buca Belediyesi’ne adaylığını açıkladı

AK Parti’de önemli görevlerde yer alan Mehmet Girgin, Mart 2024 yerel seçimlerinde partisinin Buca Belediye Başkan Adayı olmak için adaylığını duyurdu. Girgin, “Buca’mızın daha yaşanabilir ve daha güzel bir kent olması için hizmet etme arzusuyla “Bismillah” diyerek yola çıktık” sözleriyle adaylığını açıkladı. Girgin, “Bu yolculukta hangi partiden olursanız olun, sizlerin desteklerinin çok kıymetli olduğunu biliyorum. Çünkü beldemizi partiler değil, seçilen kişiler yönetmektedir. Buca’mız, İzmir’in en büyük ilçesi olarak büyük bir potansiyeli barındırmaktadır. Köklü tarihimize, zengin kültürel mirasa ve dinamik nüfusa sahibiz. Ancak, Buca’mızın iyi yönetilmediğini hep birlikte görüyoruz ve yaşıyoruz” dedi.

“AK PARTİ DEĞERLERİ BUCA’YI GÜZELLEŞTİRECEK”

Belediye Başkanı seçilmesi halinde kapısının herkese açık olacağının altını çizen Girgin, “Buca’mız bakımsız yollarıyla, uzun süre toplanmayan çöpleriyle, çözülmeyen parselasyon planlarıyla her geçen gün daha bakımsız ve daha sahipsiz bir kent haline gelmiştir. Buca’mıza AK Parti’nin değerleriyle uyumlu bir şekilde, adalet, şeffaflık ve katılımcılık ilkelerine dayalı bir yönetim anlayışını getirmeyi hedefliyorum. Din, dil, ırk, mezhep ve parti ayrımı yapmadan Yunus Emre’nin deyimiyle “Yaratılanı severiz, yaratandan ötürü” sözü çerçevesinde toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak, işbirliği ve dayanışma içinde Buca’yı daha iyi ve daha huzurlu bir kent haline getireceğimize inanıyorum” açıklamalarını yaptı.

“BUCA’YI DAHA DA BÜYÜTECEĞİZ”

Girgin, “Buca için daha iyi bir gelecek inşa etmek, sizlerin destek ve güveniyle hiç de zor olmayacak, Buca’mızı daha da büyütecek, daha da güzelleştirecek ve gelecek nesillere daha iyi bir miras bırakacağımıza inancım tamdır. Kentimizi yönetirken sizlerin görüşleri, önerileri ve desteği benim için her zaman çok değerli olacak. Bu süreçte bana katkı sağlamak isteyen herkesi dinlemeye hazırım. Birlikte, Buca’mızı daha da yukarılara taşıyabiliriz” diye konuştu.

Exit mobile version