AK Partili Saygılı: Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı, teşkilatıyla bir araya geldiği Vefa İftarı programında yerel seçimleri değerlendirdi. Saygılı, "Sandıktan çıkan mesajı doğru aldık. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

HABER/ Didar DEMİRCİ- AK Parti İzmir İl Teşkilatı bu Ramazan ayında da geleneksel Vefa İftarında bir araya geldi. Vefa iftarında konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, yerel seçim sonuçlarına ilişkin konuştu. Sandıktan çıkan mesajı aldıklarını aktaran Başkan Saygılı, “31 Mart seçimlerinden çıkan sonucu doğru analiz ederek yolumuza devam edeceğiz” dedi.

“SANDIKTAKİ MESAJI DOĞRU BİR ŞEKİLDE ALDIK”

31 Mart seçimlerine tüm adayların vizyon projelerle halkın karşısına çıktığını ve çok çalıştığını belirten Saygılı, “Sandıktaki mesajı doğru bir şekilde aldık. Siyasi istismarcılara asla yol vermeyeceğiz. Biz yakın tarihimizdeki yaşanan her olayda daha da güçlenerek çıkmış bir partiyiz. 2023 vizyonumuza durmadan devam ettirmekte kararlıyız. 31 Mart seçimlerini doğru analiz ederek yolumuza devam edeceğiz. Milletimizin mesajını aldık.
Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Duruşumuzu değiştireceğiz” dedi.

Exit mobile version