Ekonomi

Akaryakıt alışverişinizi nereden yaparsanız yapın, 100 TL daha az ödeyeceksiniz!

Burgan Bank, ON Hesap aracılığı ile 100 TL tutarında hediye para kazanımlı akaryakıt kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Burgan Bank’tan ON Kart Kullanıcılarına Akaryakıt Kampanyası 2022

Türkiye’nin gelişimini sürdüren özel bankalarından birisi olan Burgan Bank, dijital bankacılık kolu olan ON Hesap aracılığı ile yeni bir akaryakıt kampanyası düzenlediğini duyurdu. Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile değer kazanan brent petrol fiyatlarından sonra arka arkaya zamlanan akaryakıt fiyatlarına karşı direnmekte güçlük çeken araç sahiplerine destek olacağını bildiren banka, ilgili kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

ON Hesap aracılığı ile düzenlenen akaryakıt kampanyasına göre 500 TL ve üzeri tutarlarda yapılacak olan akaryakıt harcamalarına, 100 TL tutarında hediye para ödülü verileceği bilgisi kaydedildi.

Burgan Bank ON Kart Akaryakıt Kampanyasının Ayrıntıları

Burgan Bank’ın ON Hesap kolu aracılığı ile düzenlenmiş olan akaryakıt kampanyası, yalnızca bireysel ON kart kullanıcıları için geçerlidir. Söz konusu kampanyadan yararlanabilecek olan ON kartların ise 12 Mayıs tarihinden sonra edinilmiş olması gerekmektedir. Ayrıca kampanya kapsamında ilan edilmiş olan 500 TL’lik harcamanın tek seferde yapılmasına gerek yoktur. Toplam tutarın 500 TL’ye ulaşması, kampanyadan hediye para kazanılması için yeterlidir.

Burgan Bank tarafından yapılan açıklamaya göre kampanya kapsamında hediye para kazanabilmek için akaryakıt harcamasının hangi benzin istasyonundan yapıldığının bir önemi bulunmaktadır. Önemli olan toplam harcamanın, kampanya kapsamında 500 TL’ye ulaşmasıdır.

Burgan Bank ON Kart Akaryakıt Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Burgan Bank’ın ON Hesap kolu aracılığı ile geliştirmiş olduğu 100 TL hediye para kazanımlı akaryakıt kampanyasından fayda sağlayabilmek için ON mobil uygulamasının indirilmesi ve üyelik işleminin görüntülü konuşma ile tamamlanması gerekmektedir. Sonrasında da ON kart başvurusunun yapılması ve başvurunun onaylanması, kampanya için yeterlidir. Ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur.