Akaryakıt fiyatları, bütçeleri aştı! ING Bank duyurdu: Benzin, motorin ve LPG alışverişlerinizin 500 TL’si bizden! Akaryakıt kampanyaları

Ocak ayına girilmesi ile birlikte ekonomi piyasalarının hızla yükselen değerlerine karşılık arka arkaya zam alan akaryakıt fiyatları, yaklaşık olarak 3 aydır sabit bir grafiğe sahipti. Ancak 20 gün önce başlayan Rusya- Ukrayna savaşının emtia fiyatlarını arttırması, akaryakıt fiyatlarına 7 günde 7 kere zam yapılmasına sebep oldu. Her ne kadar EPDK kararı ile zamların bir kıs geri alınmış olsa da fiyatlar, istenilen seviyelere çekilemedi.

Akaryakıt sektöründe yaşanan bu olumsuz gelişmelerden sonra mecburen benzin, motorin ya da LPG alışverişi yapmak zorunda olan vatandaşlar, bütçelerini aşan durumlar ile yüz yüze geldi. Bu noktada vatandaşların yüzünü bir nebze de olsa güldürecek olan kampanya haberi, ING Bank’tan geldi. Banka, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen akaryakıt istasyonlarından biri olan Petrol Ofisi ile iş birliği yaptığını ilan ederek, müşterilerine avantajlı teklifler sundu.

ING Bank’tan Cepleri Şenlendiren Akaryakıt Kampanyası!

Düzenlediği her kampanya ile bankacılık sektöründe adından söz ettirmeyi başaran ING Bank, akaryakıt sektörünün öncülerinden biri olan Petrol Ofisi ile iş birliği yaptığını açıkladı. Sınırlı sayıda katılıma açık olan akaryakıt kampanyası için çağrıda bulunan banka, ilgili şartları sağlayan her müşterisine, akaryakıt alışverişleri karşılığında 500 TL’lik hediye para ödülü vereceğini bildirdi.

ING Bank Akaryakıt Kampanyası Katılım Koşulları

ING Bank’ın akaryakıt kampanyası, yalnızca bireysel kredi kartı ya da banka kartı sahibi olan müşterileri için geçerlidir. İlgili kartları aracılığı ile PO mobil uygulamasını kullanarak, 12 ay boyunca 500 TL’lik akaryakıt alışverişi ödemesi yapan her müşteri, 500 TL’lik hediye para ödülünden yararlanabilmektedir.

ING Bank’ın Akaryakıt Kampanyasına Nasıl Başvurulur?

ING Bank’ın akaryakıt kampanyasına, bankanın mobil uygulaması aracılığı ile başvuru yapılmaktadır. Uygulama içerisinde yer alan kampanyalar kategorisinden akaryakıt kampanyasına onay verilmesi, kampanyaya katılımın sağlanması için yeterlidir.

Exit mobile version