Ekonomi

Akaryakıt fiyatları tavana vurdu, İş Bankası PO ile anlaşma yaptı! 31 Mart’a kadar benzin ve motorin alışverişlerini PO’dan yapana, 50 TL indirim yapılacak!

Yeni yıla girilmesi ile birlikte üst üste zam alan akaryakıt fiyatları, yaklaşık olarak 20 gün önce Rusya- Ukrayna savaşının başlaması ile birlikte 7 günde 7 kez zamlandı. Gündelik hayatında mecburen araç kullanmak zorunda olan vatandaşların beli zamlar karşısında bükülmeye başlamışken, vatandaşların yüzünü bir nebze de olsa güldürecek olan müjdeli haber Türkiye İş Bankası’ndan geldi. Banka, ilgili şartları sağlayan her müşterisine toplamda 50 TL değerinde MaxiPuan kazanma fırsatı sundu.

Türkiye İş Bankası- Petrol Ofisi İş Birliği Açıklandı!

Yıllardır düzenlediği kampanyalar ile bankacılık sektöründe adından söz ettirmeyi başaran Türkiye İş Bankası, yeni dönemde de vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği kampanyalar ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Banka, artan akaryakıt fiyatlarına karşın müşterisinin yanında olduğunu belirterek, vatandaşlar tarafından en çok ziyaret edilen akaryakıt istasyonlarından biri olan Petrol Ofisi ile bir iş birliği içerisinde olduğunu açıkladı.

Türkiye İş Bankası’nın resmi internet sitesinde duyurulmuş olan akaryakıt kampanyasına göre 31 Mart tarihine kadar akaryakıt alışverişlerini PO istasyonlarından yapan müşterilere, toplamda 50 TL değerinde MaxiPuan kazanma hakkı tanındı.

Türkiye İş Bankası Akaryakıt Kampanyası Detayları

Türkiye İş Bankası tarafından duyurulmuş olan akaryakıt kampanyasına göre 31 Mart tarihine kadar bankanın bankamatik kartları ya da Maximum özellikli diğer kartlar aracılığı ile 4 farklı günde, 150 TL ve üzeri tutarlarda yapılan akaryakıt alışverişlerine 40 TL, alışverişlerin en az birinin temassız ödenmesi durumunda artı 10 TL, toplamda 50 TL MaxiPuan hediyesi verileceği bilgisi kaydedildi.

Türkiye İş Bankası Akaryakıt Kampanyasına Nereden Katılım Sağlanır?

Türkiye İş Bankası’nın yeni dönem akaryakıt kampanyasından yararlanmak için bankanın mobil uygulaması içerisinde yer alan “kampanyalar” başlığından, akaryakıt kampanyası kısmına onay verilmesi gerekmektedir.